Wpis z mikrobloga

Moim Mikołajem okazała się @Scooterek ()

Trochę spóźnione #pokapake bo paczkę odebrałem już we wtorek o 22 i ofc otworzyłem od razu po powrocie do domu. Wpisu nie było kiedy napisać, ale co się odwlecze, to nie uciecze (ponoć).

Sama paczka mega mnie ucieszyła, prezenty mega trafione, mam nadzieje że przy budowaniu paczki, bawiłaś się tak dobrze jak ja przy jej otwieraniu. Pięknie zapakowana w papier () — coś, co mi nigdy nie wychodzi.

A w środku:

Figurka Vayne — mojej ulubionej postaci z #leagueoflegends Serio nie wiem, jak ją ogarnęłaś, skoro sama pisałaś, że jest wycofana, ale SZACUN. Już stoi na półce i została pokazana wszystkim znajomym.

Książka #leagueoflegends – Ambessa. Wybrana przez wilka — bo kocham LoLa, #arcane i ogólnie to uniwersum, a Ambessa to jedna z glonwych bohaterow serialu, a przez ostatni rok mnie zabija czesto jako nafeedowany top laner w enemy teamie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Druga książka - #wiedzmin — Szpony i kły Sapkowskiego. I masz rację: muszę wybrać tom 1-8 jaki kolor, chyba biała jest najładniejsza z twardą oprawką - jest jakis eskert od specjalnych edycji sagi wiedzminskiej na wykopie?
Oby te dwie udało się przeczytać do następnej edycji #wykopaka

Mydło Białego Wilka XDDD Pachnie zjawiskowo, wkrótce test — i oby, to nie byla jest insynuacja, że się nie myję (bo sie myje raz na tydzien ale zawsze cos xD)

Puzzle Białego Wilka w stylu van Gogha — idealne na zimowe wieczory. Do tego pomysł z antyramą i na ścianę jak znalazł, bo aktualnie mam tam pustkę… poza zegarem FC Barcelony XD

LEGO Creator 3w1 (prom / odrzutowiec / astronauta) — wiadomo, LEGO zawsze na propsie.

Figurka LEGO Mini Messi — idealna do mojego gigantycznego Camp Nou (5,5k elementów, składam już ponad miesiąc, az znajomi przjezdzaja 31 mi pomoc). W zestawie nie było żadnego piłkarza, więc Messi będzie strzelał gole jak za starych, dobrych czasów. Teraz rządzi Yamal, a w marcu lecę zobaczyć go na żywo (odpukać, bez kontuzji).

Słodycze — milka przecieta w poł #pdk krówki, z których połowa poległa jeszcze przed weekendem, i moje ukochane energole – Monsterki. Ten zielony nie jest aż taki rzadki, jako koneser ( ͡° ͜ʖ ͡°) piłem go już nie raz.

Dzięki raz jeszcze za prezenty!
Pozdrawiam i życzę wesołych, spokojnych i bezpiecznych świąt — Tobie, wszystkim uczestnikom i organizatorom #wykopaka
Przypominam: można im postawić kawę 👉 https://buycoffee.to/wykopaka

Do zobaczenia za rok ()
Rafi66 - Moim Mikołajem okazała się @Scooterek (。◕‿‿◕。)

Trochę spóźnione #pokapake b...

źródło: 4 cale

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
No i oczywiście LIST — zapakowany jak relikwia: papier jak papirus + pieczęć lakowa. Czegoś takiego jeszcze na tagu nie widziałem ()
Długi, napisany na śmiesznym papierze — z Pepo mam taki sam i też co roku coś na nim piszę, tylko tu każda kartka miała inne wzorki ()
Rafi66 - No i oczywiście LIST — zapakowany jak relikwia: papier jak papirus + pieczęć...

źródło: 3 list

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rafi66: OMG, dzięki za super szczegółową #pokapake ()

Vayne to był czysty fart i przypadek, coś co po prostu musiało wydarzyć się teraz, akurat podczas Wykopaki i akurat trafić do Ciebie. Taki fart zdarza się mega rzadko, więc "nie spierdziel tego". XD Ona po prostu się pojawiła, bo tak to działa, Przeznaczenie i te takie inne wiedźmińskie sprawy.

W sumie mnie można uznać
  • Odpowiedz
  • 1
Ok nie spierdziele tego - oby, ciężko ja zniszczy chyba, ale bede dbal jak o kwiatki - codzienna pielegnacja

W sumie mnie można uznać za eksperta - zbieram rzeczy z wiedźmina. Białe wydanie w twardej okładce jest piękne, ale za jego pięknością idzie piękna cena... Musisz się samego siebie spytać czy poświęcisz to ~1500-2000zł. ( ͡° ͡°)

Drogo, bo czarna okladaka serialowa twarda za 500~ zl kupilem -
  • Odpowiedz
@Rafi66: Ale mega paczka! Fajny wpis a figurka messiego sztos (w lola grałem z kilka razy więc się nie znam chociaż miałem jakąś też próbę obejrzenia serialu na netflixie)
  • Odpowiedz