Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@hwangin: Nie, psycholoszka naprowadziła mnie na mechanizmy patologii mojej rodziny. Ale to bez znaczenia, bo i tak jestem miękką fujarką niezdolną do dyskomfortu zmian. Wolę po prostu przewlekły dyskomfort trwania, bo jestem odpadem ludzkim o niewielkiej sile
  • Odpowiedz
  • 1
@rybsonk: Po prostu nie odważam się na zmiany. Muszę się odważyć, ponieść ból transformacji i obrócić swoje życie o 360 stopni. Tak zrobię i opiszę doświadczenia na tagu
  • Odpowiedz
@piotr267: no i szanuję że bierzesz to na klatę. Tutaj każdy uważa że jak starzy nie zapewnią mu jakiegoś startu to jesteś spisany na straty, tak samo jak mieszkasz na wsi (tak jakby nie było wysoko postawionych osób co codziennie dojeżdżają 50km w jedną stronę). Ogólnie to najlepiej siedzieć na jakimś magazynie, nie rozwijać się, nie szukać lepszej roboty, a liczyć że wszystko spadnie z nieba.
Dam konkretny przykład, bo
  • Odpowiedz
@piotr267: A po h-j ty masz powiedz mi p-------ć o pogodzie z jakąś kobietą i pajacować? to powinno być naturalne nie jakieś specjalne jak tego nie masz tak samo jak ja, trzeba mieć w------e. Duzo ludzi na wsiach było samotne i co? Jakoś se żyli. W------e
  • Odpowiedz