Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego Odrzucam Dziewczyny? Moja Historia
Macie tak na przykład, że nie szukacie dziewczyny i lubicie je odrzucać?

Ja obecnie mam tak, że odrzucam dziewczyny. Ma to podłoże z czasów szkoły średniej oraz studiów. Wtedy to dziewczyny odrzucały mnie cały czas, ponieważ w liceum byłem cichym, spokojnym uczniem (do tego dobry uczeń) a na studiach poza tym byłem jeszcze według tych dziewczyn... bezrobotnym. To znaczy jak to się ładnie mówi - mało obrotnie finansowy. Cóż. Po studiach nastała dobra praca, z czasem dwie średnie krajowe. I co? I nagle zauważam powodzenie! Nagle zauważam to coś, czego nie widziałem do 25 roku życia, a powinienem. I tylko się zastanawiam jak takiej dziewczynie powiedzieć, że się nią nie interesuję tak jak ona mną dawniej. Najczęściej mówię, że mam dziewczynę... gdzie potem między wierszami mówię, że jej nie mam ale tak mówię, bo nie chcę mieć dziewczyny xD skoro nikt się mną nie interesował wcześniej, to teraz nagle to zrobi? Wolne żarty, takiej dziewczynie chodzi tylko o pieniądze.

A jak z tym u Was? Dalej walczycie? Czy jednak poszliście po rozum do głowy i odpust?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a na studiach poza tym byłem jeszcze według tych dziewczyn... bezrobotnym. To znaczy jak to się ładnie mówi - mało obrotnie finansowy. Cóż. Po studiach nastała dobra praca, z czasem dwie średnie krajowe. I co? I nagle zauważam powodzenie! Nagle zauważam to coś, czego nie widziałem do 25 roku życia, a powinienem.

@mirko_anonim: Ok najpierw napisalem powyzej komentarz, a teraz doczytalem do konca, w sumie brzmi jak bajeczka wyssana z
  • Odpowiedz
To wy tak emanujecie tymi pieniędzmi, że nowo poznane baby na pewno lecą na wasz hajs?

@LeVentLeCri: Nie, chodzi o emanowanie kasą, chodzi o sam fakt, że zycie w dwojke jest zazwyczaj tansze niz w pojedynke. Jak pare lat temu pracowalem za minimalna to kobiety ze mna pracujace rozstawaly sie z swoimi narzeczonymi czy mezami, sobie myslalem, kurde jak one sobie poradza skoro mowily ile placa za wynajem i to wychodzi
  • Odpowiedz
Nie, chodzi o emanowanie kasą, chodzi o sam fakt, że zycie w dwojke jest zazwyczaj tansze niz w pojedynke.

@PiotrekPiotrowski: I to jest wg ciebie jedyna motywacja tych kobiet, które cię gdzieś zaprosiły?

Wbrew pozorom ludzie nie są aż tak rózni od siebie, wiec jak nie chciala cie kilka kobiet to calkiem mozliwe ze jestes na tyle nieatrakcyjny ze nie chce cie zadna.

Sam fakt, że teraz masz jakieś powodzenie,
  • Odpowiedz
@PiotrekPiotrowski: Większość chłopów to w ciągu całego życia nie ma tylu propozycji. Ty to jakiś Oski jesteś ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie dzięki, nie jestem szalupą ratunkową

To kiedy czy w jakim wieku musiałaby cię zagadać baba, żebyś uznał to za autentyczne zainteresowanie?
  • Odpowiedz
a panny cię zagadują?

@mirko_anonim: Raczej nie panny, i zagadują za duzo powiedziane, bo doslownie kilka w zyciu sie spytalo czy nie chcialbym bym z nia do kina/koncert/p--o/kawe/zobaczyc co z tego wyniknie. A odrzucony to byłem z 3 razy więcej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jakie kobiety potrafią być - wiemy (mężczyźni również xD), ale to trochę brzmi jakbyś prowadził jakąś prywatną "krucjatę" przeciwko każdej kobiecie jaką napotkasz, zakładając że wtedy też by cię odrzuciła, a teraz tego nie robi. Poza tym zarabiasz 2 średnie krajowe, a nie 20, więc raczej tych pieniędzy nie masz wypisanych na twarzy ani nie emanujesz aż takim bogactwem na pierwszy rzut oka.

Owszem, z wiekiem zmieniają się priorytety,
  • Odpowiedz
Cóż. Po studiach nastała dobra praca, z czasem dwie średnie krajowe. I co? I nagle zauważam powodzenie

@mirko_anonim: ale bzdura i bajt

może przeceniasz wpływ tych pieniędzy na powodzenie lekko? bo to nie działa tak, że nagle masz X tysięcy na koncie i laski same piszą i się łaszą, bo skąd one niby mogą o tym wiedzieć że tyle masz nawet jak są na to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fachowy-wizjoner-20: @kuncfot: lepiej być starym kawalerem niż się sparzyć i brać rozwód albo żyć jak reszta moich żonatych kolegów :D kolega po ślubie czy 15-latek?

@PiotrekPiotrowski:

Nie on pierwszy, nie ostatni. Jakby nikt nie byl samotny i kazdy byl w zwiazku to wartosc zwiazku bylaby zerowa, wiec sie ciesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fachowy-wizjoner-20: @LeVentLeCri:

To wy tak emanujecie tymi pieniędzmi, że nowo poznane baby na pewno lecą na wasz hajs?

No wyobraź sobie, że ludzie widzą w co się ktoś taki ubiera, jakim samochodem jeździ oraz na jakim poziomie dysponuje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, kolega po ślubie. Ty za młody niekochany, teraz odrzucasz wszelkie szanse na stworzenie związku, nawet takiego na próbę. Potem przegapisz moment jakiegokolwiek zainteresowania i zostaniesz starym kawalerem, a może nawet znajdziesz swoją idealną drugą połówkę i spieprzysz sprawę bo nie masz doświadczenia w związkach ;)

Idąc Twoim tokiem rozumowania, znajdź sobie # szaramyszkadlaanonka, tylko wiesz co? Powinna Cię odrzucić, bo będzie jej się wydawało że "oskarek" chce ją
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-badacz-91:

Ty za młody niekochany, teraz odrzucasz wszelkie szanse na stworzenie związku, nawet takiego na próbę.

Na próbę? Dla mnie związek to poważne przedsięwzięcie. Na tyle, że nie wejdę w związek z osobą na próbę. Przecież mógłbym skazać siebie oraz taką dziewczynę na cierpienia. I po co mi to by
  • Odpowiedz