Aktywne Wpisy
fux0cit +9
poznawanie kobiet po 30 be like XD p------e to zostaje singlem, pojade do jakiegos klasztoru w Gruzji i bede wypiekal chleb jako mnich, to ma wiecej sensu niz pisanie z kimkolwiek #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
źródło: IMG_1943
Pobierz
Na tym tagu jest wiele pytań o polecane dystrybucje Linuksa. Sprawdźmy, jaka dystrybucja jest najpopularniejsza na tym tagu.
#linux
#linux
Jakich dystrybucji Linuksa używacie?
- Debian 14.0% (7)
- Ubuntu 22.0% (11)
- Fedora 10.0% (5)
- Mint 14.0% (7)
- CachyOS 6.0% (3)
- Manjaro 4.0% (2)
- Arch 14.0% (7)
- Zorin 2.0% (1)
- Pop!_os 2.0% (1)
- Inna - w komentarzu 12.0% (6)

Macie tak na przykład, że nie szukacie dziewczyny i lubicie je odrzucać?
Ja obecnie mam tak, że odrzucam dziewczyny. Ma to podłoże z czasów szkoły średniej oraz studiów. Wtedy to dziewczyny odrzucały mnie cały czas, ponieważ w liceum byłem cichym, spokojnym uczniem (do tego dobry uczeń) a na studiach poza tym byłem jeszcze według tych dziewczyn... bezrobotnym. To znaczy jak to się ładnie mówi - mało obrotnie finansowy. Cóż. Po studiach nastała dobra praca, z czasem dwie średnie krajowe. I co? I nagle zauważam powodzenie! Nagle zauważam to coś, czego nie widziałem do 25 roku życia, a powinienem. I tylko się zastanawiam jak takiej dziewczynie powiedzieć, że się nią nie interesuję tak jak ona mną dawniej. Najczęściej mówię, że mam dziewczynę... gdzie potem między wierszami mówię, że jej nie mam ale tak mówię, bo nie chcę mieć dziewczyny xD skoro nikt się mną nie interesował wcześniej, to teraz nagle to zrobi? Wolne żarty, takiej dziewczynie chodzi tylko o pieniądze.
A jak z tym u Was? Dalej walczycie? Czy jednak poszliście po rozum do głowy i odpust?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Ok najpierw napisalem powyzej komentarz, a teraz doczytalem do konca, w sumie brzmi jak bajeczka wyssana z
@PiotrekPiotrowski:
@LeVentLeCri: Nie, chodzi o emanowanie kasą, chodzi o sam fakt, że zycie w dwojke jest zazwyczaj tansze niz w pojedynke. Jak pare lat temu pracowalem za minimalna to kobiety ze mna pracujace rozstawaly sie z swoimi narzeczonymi czy mezami, sobie myslalem, kurde jak one sobie poradza skoro mowily ile placa za wynajem i to wychodzi
@PiotrekPiotrowski: I to jest wg ciebie jedyna motywacja tych kobiet, które cię gdzieś zaprosiły?
Sam fakt, że teraz masz jakieś powodzenie,
@LeVentLeCri: nie jestem, nawet ponizej sredniej bym powiedzial
To kiedy czy w jakim wieku musiałaby cię zagadać baba, żebyś uznał to za autentyczne zainteresowanie?
@LeVentLeCri: Mam nieksztaltna glowe, wykopki wycenily mnie na 2,5/10, plus background biednej rodziny. Plus nie raz slyszalem, ze mam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Raczej nie panny, i zagadują za duzo powiedziane, bo doslownie kilka w zyciu sie spytalo czy nie chcialbym bym z nia do kina/koncert/p--o/kawe/zobaczyc co z tego wyniknie. A odrzucony to byłem z 3 razy więcej.
Owszem, z wiekiem zmieniają się priorytety,
@mirko_anonim: ale bzdura i bajt
może przeceniasz wpływ tych pieniędzy na powodzenie lekko? bo to nie działa tak, że nagle masz X tysięcy na koncie i laski same piszą i się łaszą, bo skąd one niby mogą o tym wiedzieć że tyle masz nawet jak są na to
Komentarz usunięty przez autora
@PiotrekPiotrowski:
No wyobraź sobie, że ludzie widzą w co się ktoś taki ubiera, jakim samochodem jeździ oraz na jakim poziomie dysponuje
Idąc Twoim tokiem rozumowania, znajdź sobie # szaramyszkadlaanonka, tylko wiesz co? Powinna Cię odrzucić, bo będzie jej się wydawało że "oskarek" chce ją
Na próbę? Dla mnie związek to poważne przedsięwzięcie. Na tyle, że nie wejdę w związek z osobą na próbę. Przecież mógłbym skazać siebie oraz taką dziewczynę na cierpienia. I po co mi to by