Aktywne Wpisy

ihatepink +18
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

annlupin +29
ide w spanko nom dobranoc dla was
źródło: annlupinspanko
Pobierz

#katowice
@Peter_Mountain: Ehhh za dzieciaka to bujalo. Teraz juz nie ma bujania (a niedaleko katowic mieszkam :P)
@gorzki99 kurde, no to dzisiaj całkiem nieźle budynkiem potrząsło, dawno nie czułem aż tak :D
Ale powiem Ci ciekawostke:
Jak pracowalem na kopalni to bywalo tak ze po wyjezdzie z dolu biore telefon a tam "milion sms". Matka, siorka pisza czy wszystko ok. Ja zdziwiony oddzwaniam ze WTF? Sie okazalo ze ich niezle pobujalo. A ja w robocie nic.
A z drugiej strony - jak raz w robocie jebutnelo tak dosc powaznie (troche se "pofruwalem"
źródło: 1000022558
PobierzBTW cos tu chyba sie nie spina (picrel - podkreslilem gdzie znajduje sie 2,99 :DDD
źródło: image
Pobierz