Nie macie pojęcia co tam się w komentarzach wyprawia. Ludzie mając do wyboru usunięcie jednej rzeczy z planety wybierają zaimki, lewactwo albo Tuska. Ci ludzie mając do wykorzystania trzy życzenia od złotej rybki zmarnowaliby je wszystkie. Pytanie ogólnie dobre. Ciekawe na ile odpowiedzi wykopków by się różniły od tych z facebooka
@PiszeCzasen: "mają odpowiadać jak na wyborach miss? Że wojny czy choroby?" Myślę, że miałoby to więcej sensu niż zaimki albo Tusk ¯\(ツ)/¯ W sumie bez chorób może ludzie by żyli za długo i nie byłoby to całkiem dobre. Ja bym chyba wybrała chciwość, bo to ona często prowadzi do wielu wojen, przestępstw, wykorzystywania ludzi, zwierząt i przyrody dla pieniędzy lub wpływów
@Pink_Floyd: "ale przecież to lewactwo r-------o ten świat" Mówisz o świecie gdzie pracowało się 16 godzin wykorzystywało do pracy dzieci, bez prawa do urlopu i opieki zdrowotnej? Zawsze możesz znaleźć jakiś kraj (prawdopodobnie afrykański) gdzie nadal panuja takie warunki. Przynajmniej nie będziesz musiał walczyć z zaimkami, bo nie będziesz miał ani siły ani czasu na to
@ciagleloginzajety: jest jakaś różnica między lewicą, a lewactwem, między ucywilzowaniem warunków pracy, a jak to mówisz zaimkami i całą resztą tego smrodu
@Pink_Floyd: ok. Czyli usunalbys lewactwo czyli skrajną lewicę a nie całą lewicę. To już jest o wiele bardziej zrozumiałe chociaż nadal nie uważam, że to jest coś co zniszczyło świat. Ja sama z zaimkami i innymi skrajnymi rzeczami się nigdy nie spotkałam a geje w filmach nie przeszkadzają mi na tyle aby uznać to za koniec świata
jest jakaś różnica między lewicą, a lewactwem, między ucywilzowaniem warunków pracy, a jak to mówisz zaimkami i całą resztą tego smrodu
@Pink_Floyd: Czyli "lewactwo" i jego "walka" o zaimki "r-------y ten świat". Zanotowane.
A odpowiadając na pytanie o życzenie, to usunąłbym z tego świata każdego spierdoksa, dla którego "zaimki i reszta smrodu" to jest AH, TAK BARDZO NIEWAŻNY TEMAT, DOTYCZĄCY ODSETKA 0,000001% LUDZI, że nie są w stanie wytrzymać dnia
Pytanie ogólnie dobre. Ciekawe na ile odpowiedzi wykopków by się różniły od tych z facebooka
źródło: temp_file3286488424704209731
PobierzMyślę, że miałoby to więcej sensu niż zaimki albo Tusk ¯\(ツ)/¯
W sumie bez chorób może ludzie by żyli za długo i nie byłoby to całkiem dobre. Ja bym chyba wybrała chciwość, bo to ona często prowadzi do wielu wojen, przestępstw, wykorzystywania ludzi, zwierząt i przyrody dla pieniędzy lub wpływów
Mówisz o świecie gdzie pracowało się 16 godzin wykorzystywało do pracy dzieci, bez prawa do urlopu i opieki zdrowotnej? Zawsze możesz znaleźć jakiś kraj (prawdopodobnie afrykański) gdzie nadal panuja takie warunki. Przynajmniej nie będziesz musiał walczyć z zaimkami, bo nie będziesz miał ani siły ani czasu na to
@Pink_Floyd: Czyli "lewactwo" i jego "walka" o zaimki "r-------y ten świat". Zanotowane.
A odpowiadając na pytanie o życzenie, to usunąłbym z tego świata każdego spierdoksa, dla którego "zaimki i reszta smrodu" to jest AH, TAK BARDZO NIEWAŻNY TEMAT, DOTYCZĄCY ODSETKA 0,000001% LUDZI, że nie są w stanie wytrzymać dnia