Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +6
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

Czyli @Mfalme_Kitunguu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To był mój pierwszy raz w Goldzie i trochę bałem się o swój opis + mój profil nie jest jakoś mega aktywny, a jednak jakimś cudem (zaprawiony już w boju) Mireczek trafił idealnie i spełnił swoje zadanie w 2137%
Michałków aka zabezpieczeń między prezentami oczywiście było więcej, no ale kurde jakoś same się otwierały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Największym dowodem na to, jak udana jest ta paczka, jest to, że przy każdym prezencie różowa mówiła "ej, przecież ja bym ci to kupiła", a przy planszówce mówi, że nawet ją oglądała żeby mi kupić xD No a Mikołaj właśnie ją dostarczył i to jeszcze w bonusie z dodatkiem. Faktycznie trafiłeś wizualnie, bo oglądałem kiedyś Call of Cthulhu i jestem okrutnym fanem Bloodborne'a.
"Coś" do poczytania, tak jak to określił Mireczek, to dosyć mocne niedopowiedzenie, bo dostałem trzy potężne lektury i to wszystkie w moim guście. Ta k-popowa okazała się bardzo śmiechowa dla takiego starego grzyba jak ja. No a Star Talk? Od razu poczułem zapach ciekawości małego Hitmonlee.
W paczce dla konesera pizzy znalazł się, jak łatwo zauważyć, gigantyczny i piękny talerz, oczywiście razem z krajalnicą (kiedyś zrobię tę pierwszą!)
Ale w czasie długiego oczekiwania na kolację powoli będą znikały smaczki z kategorii bardzo słonych. Czy przeżyją długo? Nie wiem, choć się domyślam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ciekawym bonusem, którego w sumie nie znałem, jest zestaw do czyszczenia elektroniki i małego sprzętu. Fajny bajer, a akurat jestem zwolennikiem słuchawek dokanałowych, które nie tak łatwo się czyści.
Dzięki za list. Tobie w tym miejscu też chciałbym życzyć Wesołych Świąt. Sprawiłeś, że uśmiechnął się u mnie cały dom, więc niech przynajmniej ten mały procent wróci do Ciebie.
#wykopaka #pokapake
źródło: IMG_2561
Pobierzźródło: IMG_2560
Pobierzźródło: IMG_2565
Pobierz