Wpis z mikrobloga

Fajnie fajnie fajnych mam kolegów i koleżanki z nowej pracy serio lubię ich i dogadujemy się i wgl ale po tych kilku miesiącach znajomości to wiadomo że już ludzie tacy bardziej śmiali no i wygląda sprawa w ten sposób że się zaczynają pytania typu barrek a czemu nie masz baby barrek a byś se znalazł kogoś a co oni myślą że to tak łatwo co oni nie widzą że jestem brzydki glupi i z-----y zresztą ja obecnie nie wyobrażam sobie innego życia niż samemu i taki spokoik mieć i jak widzę ludzi w moim wieku moich znajomych co już są rodzicami co dzieciaki mają już w przedszkolu to dla mnie jakaś abstrakcja jest ja sobie siebie absolutnie nie wyobrażam w takiej roli ale to czysto teoretyczny hipoteczny problem
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@moll: a ostatnio jeden koleżka tak powiedział coś w stylu "a może cb wyswatać trzeba" ale to mnie wprowadziło w zakłopotanie
  • Odpowiedz
  • 1
@moll: no nwm a jak mnie ktoś pozna ze swoją koleżanką no bo przecież nie z randomowa obcą laska i ona się zorientuje że jestem głupi i z-----y i mu powie. Poznawać kogoś to trzeba obcego całkiem nie ze znajomych bo lipa później
  • Odpowiedz
@bArrek: z drugiej strony ktoś znajomy wie chociaż trochę jaki jesteś, więc szansa, że laska na podobnym poziomie z------a jest osiągalna i wtedy nieogarniacie życia razem
  • Odpowiedz