Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
ivall +40

Pomimo że mam dość ciekawą i rozwijającą pracę to i tak uważam, że to jest jakaś masakra. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.
Kilka dobrych lat pracowałem w kołchozie i dostałem przez to depresji. C-----a praca i z-----i ludzie. Nie wiem jak ludzie mogą tak pracować przez całe życie. To musi być jakiś mechanizm wyparcia + a-----l, który otumania.
#kolchoz #antynatalizm
Jest tyle zawodow gdzie se mozesz isc i popracowac 3-4 dni w tygodniu i miec dobra kase,
To po co sie tak meczycie na pelny etat?
Ja sam jezdze tirem w uk 3-5dni zalezy jak mi sie chce,
Potem 3-4 miesiace wakacji co roku, a mimo to zarabiam £200-220 dziennie bez nagdodzin,
Jest czas na wszystko,
Sam sobie odpowiedziałeś. Myślisz że dlaczego dzień w dzień w polsce sprzedaje się miliony małpek?
@galek: Dla Ciebie wstawanie z łóżka i stres w szkole jest powodem tragizmu ludzkiego życia więc odpuszczę sobie konkrety bo wymagają jakiegoś proaktywnego podejścia a więc i tak Cię nie przekonam do niczego.
Tym sie na 99% nie da udlawic.
"Częściowo można eliminować przyczyny:
Jak ja lubię takie teoretyczne pitu pitu..