Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony Dopiero nadrobiłem ostatni odcinek i nie mogę za cholerę rozgryźć Thermomixiarza. Od początku zastanawiam się po co on zgłosił się do programu. Na tagu czytałem kilka wypowiedzi na ten temat, ale moim zdaniem najbardziej prawdopodobną teorią jest to, że po prostu chciał pokazać się szerszej publiczności i liczy na to, że laski będą pisać. Nie zdziwiłbym się jeżeli już sobie kogoś przygruchał.

Tak w ogóle to jest jakieś oficjalne info o tym, czy rozeszli się już z Baśką?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenux: Widać od początku, że chłopu głupio się było wycofać, a że został faworytem to robił dobrą minę do złej gry( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Jednaodpowiedz2: Jak na szybko? Przecież motyw z thermomixem przewija się praktycznie od początku tej edycji. Chyba przeglądacie tag bardzo pobieżnie, skoro nie wyłapujecie takich rzeczy. Bajerant, Boys, sprzedawca Thermomixów, Warszawiak i pewnie jeszcze by się coś znalazło.
  • Odpowiedz
@xenux: jak miał otwarte konto i oglądałam go w poniedziałek na IG, to widziałam, że dość systematycznie tworzył tam content kulinarny plus wycieczki krajoznawcze, więc może i faktycznie liczył, że jakoś się wybije. Plus przejrzałam co tam miał, to jakoś koniec wiosny/początek lata była chyba w wyróżnionych relacja z jazd konnych z opisem w stylu „tego się nie zapomina po 15 latach”, więc szykował się pod program. Teraz profil zmieniony
  • Odpowiedz