Aktywne Wpisy
nowszyja +317
Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +121
![18 lat piekła za niewinność. Jak system zniszczył Tomasza Komendę [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7db4a971a4e2cc0f3ef69f1a2897774e83175650c4628e525fef6b0459d8627d,q80.jpg)

Właśnie usłyszałam od swojego niebieskiego, że faktycznie nie chce mieć dzieci (przemyślał temat), ale żeby ze mną być zgodzi się na nie (bo ja chcę mieć rodzinę). Czy tylko ja uważam, że coś z tym podejściem jest nie tak? Co byście zrobili w takiej sytuacji?
#zwiazki #rodzicielstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Niekiedy babka chce dzieci a po urodzeniu juz nie 🙂↔️ różnie bywa zależy od hormonów psychiki swojego dzieciństwa no każdy ma inne doświadczenia.
Pytaj jego o powód czy go dzieci tylko wkurzają czy co
1. On nie chce jak wielu mężczyzn, ale jak kobieta chce to się na o godzi i jakoś z tym żyje (choć nastawiaj się na to że on bardziej będzie pomocnikiem niż pełnoprawnym rodzicem)
2. On nie chce, ale się zgodzi i później po czasie uzna że głupio zrobił i się ulotni. Jak jest bardziej odpowiedzialny to może jakie alimenty zapłaci
On 34, ja 31
Nie jestem młoda, mam skończone 31 lat.
@mirko_anonim: trzeba zadać sobie pytanie dlaczego wasz związek nie jest zdrowy, bo skoro typ otwarcie mówi, że będzie miał dzieci tylko dlatego bo chce z tobą być, a tak ogólnie to nie chce, to daje jasny sygnał że coś w związku nie wygląda jak powinno i tak nie zdrowo na niego działasz. trzeba zadać sobie pytanie dlaczego
Dzieci albo sie chce mieć, albo człowiek "poświęca się" aby je mieć.
W drugim wypadku frustracja związana z poświęceniem i poczuciem zmarnowania zycia vel. przymusu tej decyzji w końcu wybuchnie i jak zauważył @Perkelev masz spore szanse na zniszczenie co najmniej 3 żyć (swojego, niebieskiego i bombelka).
Ale czy serio każde rodzicielstwo tak wygląda? Ostatnio moi znajomi z dzieckiem lat 6 na pokładzie stwierdzili, że jak sobie wychowasz tak masz i ich dziecko jest w miarę grzeczne, współpracuje, jak zrobi syf to sprząta, bo musi…
Wbrew pozorom sporo chłopów myśli, tak samo jak kobiet, czyli jak zmajstrują sobie bobasa, to baba od nich nie odejdzie. Tymczasem oni sami odejdą, przynajmniej emocjonalnie, bo nie udźwigną podjętej odpowiedzialności. To się zawsze kończy źle! Wiem, bo sam jestem efektem takiego podejścia...