Wpis z mikrobloga

Mirqee mam #pytanie odnośnie #informatyka. Chcę zamieścić ogłoszenie lokalne że poszukuję kogoś do zaprojektowania mi strony www. Co ma zawierać takie #ogloszenie Ja się na tym nie znam np Szukam informatyka czy projektanta stron #html jakie musi posiadać umiejętności?
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Domenico:

1) nie wiesz kogo potrzebujesz, jeśli nie wiesz co zrobić (może myślisz "strona" a masz na myśli jakiś serwis z mega wypasioną logiką - wtedy nie szukasz kogoś od stronek ale przede wszystkim ogarniętego programisty od backendu),

2) potrzebujesz sprecyzować swoje wymagania - jeśli nie wiesz jak, potrzebujesz analityka, który pociągnie Cię za jezyk - bez tego będziesz miał wrażenie, że ktoś próbuję Cię oszukać wymuszając odpłatność za coś co
  • Odpowiedz
@ppawel: Nie spodziewałem się tak precyzyjnej odpowiedzi, wielkie dzięki. Odnosząc się do punktu 2. Chodzi mi o treść ogłoszenia, żeby uniknąć własnie januszy którzy zakładają hasła na płytę główną. Nie chce zatrudniać firmy, bardziej chodzi mi o mirasa skłonnego do współpracy - partnera, wiadomo że to on jest mózgiem więc dostanie duży profit. Jeżeli chodzi o mnie to mam świetny pomysł, lecz jestem noga w tej dziedzinie. Moje formatowanie ograniczało
  • Odpowiedz