Wpis z mikrobloga

@Sarza01: heh uprawiam sport od 30 lat i dzięki sportowi mam: rozwalone kolano na biegach przełajowych i doprawione na koszykówce, od koszykówki problemy z plecami, wybitymi palcami, skręconymi kostkami, kolanami, rozbite łuki brwiowe, itp itd :D Tak że sport to "zdrowie", każdy sportowiec wyczynowy Ci to powie :) A tak serio to najzdrowiej to spacery, pływanie, rower. Tylko że to nudne :)
  • Odpowiedz
A wystarczy jakikolwiek sport uprawiać.. No ale potrzebne są chęci i dyscyplina, z tym najgorzej.

@Sarza01: wykopków wybierali ostatnich na wfie, więc bym się nie spodziewał cudów
  • Odpowiedz
@Sarza01: Rozgrzewka tu nie ma nic do rzeczy (btw. zawsze miałem dobrą rozgrzewkę bo trener nas uczył, że po rozgrzewce mamy mieć puls co najmniej 90%) - wszystkie kontuzje to urazy przez kontakt przeciwnika, nawet na biegach koleś mi zabiegł drogę na bruku i przez niego się wywróciłem. Jedna jedyna kontuzja bez kontaktu z przeciwnikiem to pęknięta kość śródstopia po lądowaniu na parkiecie, prawdopodobnie uraz zmęczeniowy. Natomiast co do pleców
  • Odpowiedz