Aktywne Wpisy

#primemma Przepraszam za zΕe postrzeganie mΔΕΌczyzn i stosunek do nich w zeszΕym roku. Wiem, ΕΌe Was to uraziΕo dlatego postanowiΕam siΔ zmieniΔ. Przeczytajcie:
W koΕcu ubrana jak naleΕΌy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegaΔ swemu mΔΕΌczyΕΊnie i sΕuchaΔ go we wszystkim bezgranicznie. OddawaΔ mu wszystkie zarobione przez siebie pieniΔ dze (bo on najlepiej nimi rozporzΔ dzi - w koΕcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W koΕcu ubrana jak naleΕΌy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegaΔ swemu mΔΕΌczyΕΊnie i sΕuchaΔ go we wszystkim bezgranicznie. OddawaΔ mu wszystkie zarobione przez siebie pieniΔ dze (bo on najlepiej nimi rozporzΔ dzi - w koΕcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
ΕΊrΓ³dΕo: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz
mirko_anonim +2
β¨οΈ Jak poradziΔ sobie z presjΔ
rodzicΓ³w w zwiΔ
zku? βΎ
Jestem z dziewczynΔ od pΓ³Εtora roku. Od pewnego czasu zaczΔliΕmy poruszaΔ tematy dotyczΔ ce wspΓ³lnego zamieszkania w przyszΕoΕci. Jeszcze zanim siΔ poznaliΕmy, rodzice mojej dziewczyny zaczΔli budowaΔ dom z myΕlΔ , ΕΌe jego gΓ³rna czΔΕΔ bΔdzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyΕlili, ΕΌe ja i moja dziewczyna wprowadzimy siΔ na gΓ³rΔ i bΔdziemy mieszkaΔ razem z nimi. Szczerze mΓ³wiΔ c, nie wyobraΕΌam sobie takiego rozwiΔ zania. Jestem
Jestem z dziewczynΔ od pΓ³Εtora roku. Od pewnego czasu zaczΔliΕmy poruszaΔ tematy dotyczΔ ce wspΓ³lnego zamieszkania w przyszΕoΕci. Jeszcze zanim siΔ poznaliΕmy, rodzice mojej dziewczyny zaczΔli budowaΔ dom z myΕlΔ , ΕΌe jego gΓ³rna czΔΕΔ bΔdzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyΕlili, ΕΌe ja i moja dziewczyna wprowadzimy siΔ na gΓ³rΔ i bΔdziemy mieszkaΔ razem z nimi. Szczerze mΓ³wiΔ c, nie wyobraΕΌam sobie takiego rozwiΔ zania. Jestem

Komentarz usuniΔty przez moderatora
ΕΊrΓ³dΕo: Nasiona-na-kielki-konopi-BIO-30-g
PobierzΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2025-12-04 145922
PobierzOczywiΕcie muszΔ ci jakoΕ udowodniΔ ΕΌe to sΔ kieΕki odmian produkujΔ cych znaczne iloΕci thc, bo przecieΕΌ rΓ³wnie dobrze moΕΌe byΔ to konopia siewna.
Musieli by zrobiΔ jakieΕ badania DNA jakΔ Ε technologiΔ z kosmosu, wiΔc tak jak inni piszΔ - o ile nie ma innych dowodΓ³w(jakiΕ susz w domu, woreczki strunowe i waga jubilerska ktΓ³re mogΕy by ΕwiadczyΔ o dilerce itp.) to pewnie umorzΔ postΔpowanie, ale chΕopowi przez ten czas nieΕΊle
ZajebiΕci obroΕcy spoΕeczeΕstwa. Silni wobec sΕabych, sΕabi wobec silnych.