@Smacznej_Kawusi: cieszΔ siΔ ΕΌe mogΔ ΕΌyΔ w bezpiecznym kraju, szkoda ze policja nie reaguje tak zajebiΕcie na zgΕoszenia wΕamaΕ czy rozbojΓ³w
@WielkiElektronig jw. OczywiΕcie muszΔ ci jakoΕ udowodniΔ ΕΌe to sΔ kieΕki odmian produkujΔ cych znaczne iloΕci thc, bo przecieΕΌ rΓ³wnie dobrze moΕΌe byΔ to konopia siewna. Musieli by zrobiΔ jakieΕ badania DNA jakΔ Ε technologiΔ z kosmosu, wiΔc tak jak inni piszΔ - o ile nie ma innych dowodΓ³w(jakiΕ susz w domu, woreczki strunowe i waga jubilerska ktΓ³re mogΕy by ΕwiadczyΔ o dilerce itp.) to pewnie umorzΔ postΔpowanie, ale chΕopowi przez ten czas nieΕΊle
@sfermentowany no jak mnie pobiΕ gang patusΓ³w i zΕamali mi nos to policja przybyΕa pΓ³Εtorej godziny po zgΕoszeniu. Opatrywali mnie wtedy w karetce i policjant mi tylko powiedziaΕ, ΕΌe jak chce zrobiΔ zgΕoszenie to mam nastΔpnego dnia przyjΕΔ na komendΔ, ale powiedziaΕ, ΕΌe i tak nic z tym nie zrobiΔ , bo w tym miejscu sΔ wyΕΔ czone kamery xDDD
ZajebiΕci obroΕcy spoΕeczeΕstwa. Silni wobec sΕabych, sΕabi wobec silnych.
Panowie, termin porodu na 29 czerwiec, dawno nie piΕem, chciaΕem dziΕ siΔ trochΔ rozerwaΔ przed kompem. Jak myΕlicie, to bardzo ryzykowne, ΕΌe ΕΌona zacznie nagle rodzic? to nasze pierwsze dziecko ( Ν‘Β°α΄₯Ν‘Β°) #dzieci #porod #zwiazki #ciaza
Komentarz usuniΔty przez moderatora
ΕΊrΓ³dΕo: Nasiona-na-kielki-konopi-BIO-30-g
PobierzΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2025-12-04 145922
PobierzOczywiΕcie muszΔ ci jakoΕ udowodniΔ ΕΌe to sΔ kieΕki odmian produkujΔ cych znaczne iloΕci thc, bo przecieΕΌ rΓ³wnie dobrze moΕΌe byΔ to konopia siewna.
Musieli by zrobiΔ jakieΕ badania DNA jakΔ Ε technologiΔ z kosmosu, wiΔc tak jak inni piszΔ - o ile nie ma innych dowodΓ³w(jakiΕ susz w domu, woreczki strunowe i waga jubilerska ktΓ³re mogΕy by ΕwiadczyΔ o dilerce itp.) to pewnie umorzΔ postΔpowanie, ale chΕopowi przez ten czas nieΕΊle
ZajebiΕci obroΕcy spoΕeczeΕstwa. Silni wobec sΕabych, sΕabi wobec silnych.