@Torchlight: Bardziej piłem do tego, że jeśli masz odpowiednie warunki i dobrze dogadujesz się z rodzicami (tak, wiem - marginalne przypadki), to będąc singlem kompletnie nie ma sensu przechodzić na swoje kosztem lat wyrzeczeń i późniejszej samotności w małej klitce.
@deton24: Z drugiej strony masa facetów z własnym mieszkaniem też nie może sobie nikogo znaleźć. Poza tym, jeśli ktoś już na starcie ocenia drugą osobę na podstawie tego co posiada i od tego wyłącznie uzależnia swoje zainteresowanie, to nie chciałbym mieć z kimś takim nic wspólnego
@kowalzmetina: Niektórzy bogatsi faceci potrafią specjalnie wynajmować wręcz klitki na spotkania i ukrywać swoje prawdziwe dochody, żeby nie uzależniać zainteresowania swoją osobą właśnie od tego, co posiada.
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: temp_file9048424762129405736
Pobierz