Wpis z mikrobloga

@mlotowiertarka: wszystko stoi od centralnej, całe czyżyny i dalej jak się na bieńczyce jedzie - policja ogarnia ruch na rondzie wszystko kierują na lewo w stronę gorzelanego jest kompletnie zamknieta - 40min wracałem od m1 xD
  • Odpowiedz
@Kotlet_z_Chabowy: pewnie byłby wymieniony po wyprodukowaniu tych, które teraz zamówili w pesie. Nie doczekał. Tak to właśnie jest pod koniec życia takich trupów, nie remontuje się ich bo i tak idą w odstawkę i widać tego skutek.

Taki trup powinien kursować na trasie gdzie nie rozwija większych prędkości jak choćby 13 z Salwatora do Nowego Bieżanowa.
  • Odpowiedz
@jajcek: no nie do konca. 52 jezdzi tez przez centrum, pod dworzec glowny, przez mogilskie, pod Zakrzowek wiec turysci tez nim jezdza. Ale z drugiej stronu tez fakt, ze taka 21 z oswiecenia na pleszow to najgorsze truchlo wozi pospolstwo.
  • Odpowiedz
@jajcek: no teraz na 52 105N to był wyjątek bo trzeba mieć pecha aby na niego trafić. Możliwe, że to ten jedyny już ostatni na linii. Jeżdżę 52 codziennie właśnie na Kocmyrzowskie i dziś też jechałem kilka kursów wcześniej.
  • Odpowiedz
  • 2
@Emble z tego co MPK pisało jest to nieprawdą. W jednym komentarzu na FB odpowiadali na ten zarzut z oficjalnego konta. Nie będę się wypowiadał na temat wypadku którego nie widziałem, nie mam zamiaru zniżać się do poziomu facebukowych ekspertów uznających zasadę nie znam się to się wypowiem, czekam na oficjalnie informacje.
  • Odpowiedz