Aktywne Wpisy

neonn +7
#slubodpierwszegowejrzenia
Dobra, bo Ty było już masę teorii o Łysym Wężu i analiz jego s----------a, a nie widziałem żeby ktokolwiek zauważył że ten facet jest ewidentnie w spektrum autyzmu. Jestem przekonany na 1000%
- NIGDY nie patrzy w oczy gdy coś mówi, zawsze przewraca oczami i patrzy tylko w przerwach od mówienia, to jest baaaardzo typowe
- Wydaje się mega sztuczny i nienaturalny
Dobra, bo Ty było już masę teorii o Łysym Wężu i analiz jego s----------a, a nie widziałem żeby ktokolwiek zauważył że ten facet jest ewidentnie w spektrum autyzmu. Jestem przekonany na 1000%
- NIGDY nie patrzy w oczy gdy coś mówi, zawsze przewraca oczami i patrzy tylko w przerwach od mówienia, to jest baaaardzo typowe
- Wydaje się mega sztuczny i nienaturalny

Trollex +87
Unia Europejska to najlepsze miejsce do życia na ziemi. Najlepszy balans między wpływem państwa, a wolnością jednostki.
To umiarkowanie, poszanowanie pokoju, kultura, tradycja, nauka.
Prawie pół miliarda (!) wykształconych, znających języki, żyjących w dobrobycie i pokoju ludzi.
Przeciwnicy, powiedzcie gdzie żyje się lepiej? :)
To umiarkowanie, poszanowanie pokoju, kultura, tradycja, nauka.
Prawie pół miliarda (!) wykształconych, znających języki, żyjących w dobrobycie i pokoju ludzi.
Przeciwnicy, powiedzcie gdzie żyje się lepiej? :)
źródło: temp_file7780172730531520418
Pobierz

Składniki:
Wino czerwone 750 ml - wybrałem Barefoot Merlot (14.50 za 2 butelki)
Brandy 60 ml - Courriere Brandy 36% (12 w tesco)
Pomarańcza
Cytryna 2–3 plastry
Miód 2–4 łyżki
Cynamon 1 laska
Goździki 8 sztuk
Imbir 4–6 plastrów.
Wino do garnka. Podgrzej i utrzymuj 60–70 °C - termometr wskazany. Dodaj owoce, cynamon, goździki, imbir. Dosłódź miodem. Trzymaj 10–15 min bez wrzenia. Zdejmij z ognia. Wlej brandy i wymieszaj. Po podgrzaniu efekt końcowy to będzie jakieś 8-11% alkoholu.
#uk #cebula #christmasmarket #swieta2025 #jarmark #wino #przepisy #gotujzwykopem
Tzn. przepis, bo Twoje przeżycia to koło pindola mi latają.