Aktywne Wpisy

PachneImbirem +147
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +32
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
z fartem
z fartem
https://tvn24.pl/polska/koniec-ustawy-lancuchowej-poslowie-za-zakazem-trzymania-psow-na-uwiezi-st8669859
Tu chodzi o to, żeby ludzie dobrze traktowali zwierzaki, jeśli już koniecznie muszą je mieć, a nie o to żeby sparaliżować wszystkie schroniska w Polsce.
Czego jeszcze nie rozumiesz?
I kto zabierze psy od schronisk, żeby zapewnić im w końcu sensowne warunki?
Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków to go zabiorą do schroniska, ale tam też nie będzie miał tych warunków. Jesteś głupi czy udajesz?
@omicronns: gdzie niby ja używam argumentu, że komuś zabiorą psa do schroniska i że tam też nie ma warunków? Pokaż mi gdzie.
Nic nie zrozumiałeś, a następnie zmyślasz sobie wypowiedzi, które nie padły i potem z nimi walczysz. Poziom głupoty godny konfiarza. Przeczytaj może jeszcze raz powoli, może nie jesteś aż taki głupi jak się
To co powiedziałem, że napisał szybki-bill1:
Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków
@omicronns: Znowu zmyślasz? I taka to z konfopisowcem rozmowa. Weź leki, naucz się czytać ze zrozumieniem.