Wpis z mikrobloga

@omicronns: bo schroniska nie mają wyjścia, a prywatni właściciele tak.
Tu chodzi o to, żeby ludzie dobrze traktowali zwierzaki, jeśli już koniecznie muszą je mieć, a nie o to żeby sparaliżować wszystkie schroniska w Polsce.
Czego jeszcze nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
@szybki-bill1:

bo schroniska nie mają wyjścia, a prywatni właściciele tak.

I kto zabierze psy od schronisk, żeby zapewnić im w końcu sensowne warunki?

Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków to go zabiorą do schroniska, ale tam też nie będzie miał tych warunków. Jesteś głupi czy udajesz?
  • Odpowiedz
Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków to go zabiorą do schroniska,

@omicronns: gdzie niby ja używam argumentu, że komuś zabiorą psa do schroniska i że tam też nie ma warunków? Pokaż mi gdzie.
Nic nie zrozumiałeś, a następnie zmyślasz sobie wypowiedzi, które nie padły i potem z nimi walczysz. Poziom głupoty godny konfiarza. Przeczytaj może jeszcze raz powoli, może nie jesteś aż taki głupi jak się
  • Odpowiedz
@szybki-bill1: Typie, nigdzie nie napisałem, że ty powiedziałeś o braku warunków w schroniskach, bo ten fakt przemilczałeś, masz jakąś chorobę dwubiegunową, że sam nie wiesz co piszesz? Ja napisałem o braku warunków, przeredaguję to zdanie dla ciebie, być może po takim zabiegu i kilkukrotnym przeczytaniu akurat trafimy na to twoje alter-ego, które ma szansę to zrozumieć:

To co powiedziałem, że napisał szybki-bill1:
Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków
  • Odpowiedz
Używasz argumentu, że jak ktoś nie potrafi zapewnić psu warunków to go zabiorą do schroniska,

Typie, nigdzie nie napisałem, że ty powiedziałeś o braku warunków w schroniskach, bo ten fakt przemilczałeś,

@omicronns: Znowu zmyślasz? I taka to z konfopisowcem rozmowa. Weź leki, naucz się czytać ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz