Aktywne Wpisy

Lardor +53
Chryste panie za trupa do remontu gość chce 70k w tych okolicach to można kupić sprawny egzemplarz.... https://allegro.pl/ogloszenie/fiat-125p-1974-r-zabytkowy-pierwszy-wlasciciel-benzyna-1300-wloska-licencja-17943905212
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
źródło: temp_file8822526901243416189
Pobierz
Adam_wkladamispadam +112
Czy trzydziestoletniemu Mirkowi wolno plusa? #urodziny
źródło: 1000004983
Pobierz

Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu zjeść śniadania.
Zanim ktoś się tutaj pojawi i zesra, że “nikt im nie każe” to proponuję sprawdzić gdzie stawiają markety Dino - tam gdzie inni nie mają szans na normalną pracę, nie znaczy to jednak, że można takiego pracownika traktować jak g---o.
#januszebiznesu #dino
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
PobierzA co do typa wyżej @LM317K chłopie ja to opisuje od środka, a nie na podstawie artykułu :)
@Polinik: I to usprawiedliwia łamanie prawa? Fundusz socjalny (ZFŚS) to obowiązek firmy a nie widzimisię!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Ka4az: Jak w każdym sklepie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie o tym artykule xD ty deklu czemu usunales
@Ka4az: ale dokładnie tak jest Miras. Gdyby nie dino, to nie byłoby tam żadnych miejsc pracy. Wiem, bo jestem otoczony takimi wsiami i dosłownie dziura w d-pie.
A co do
@maciejos-donbakos: jeśli firma kombinuje jak się da żeby dać pracownikom jak najmniej, to wątpię, żeby w kwestii płacenia podatków była w 100% uczciwa.
@Gjbgghbhhjj: bzdura.
@LM317K: sory z rozpędu xD
@an-drzej: niech będzie w 90% uczciwa, to wciąż lepiej niż niepłacenie podatków w ogóle, porównaj sobie podatki takiego Dino z podatkami Auchan czy innych sieciówek. Tak samo zobacz podatki InPostu i DPD czy innego DHL.
@Gjbgghbhhjj: powiedział człowiek, który publicznie chwalił się że od 2 lat nie płaci podatków za obracaniem TYSIĄCAMI PLN kryptowalut.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu