Wpis z mikrobloga

Myślałem że gorzej się nie da. Chłop wpada w zachwyt widząc warunki mieszkaniowe jakich nawet ja nie miałem w latach 90tych, okna nam wymienili w 2009, tak samo grzejniki. Chryste panie, drewniane okna, papier zamiast klosza i że niby to są jakieś niekonwencjonalne rozwiązania XD XD XD XD XD XD

#polskieonuce #ukraina #rosja #polska
czasnawybory666 - Myślałem że gorzej się nie da. Chłop wpada w zachwyt widząc warunki...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasnawybory666: Ale się zesraliście na rzadko o tego podróżnika. Bo podróżuje po Rosji i Białorusi to już ruski agent? Było jeszcze kilku YT-berów którzy już w czasie wojny byli w Moskwie i jakoś takiego poruszenia nie było. Polityka i media przeżarły wam mózgi, szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: to jest normalny schemat takich kanałów. Jedzie się do kraju w którym ludzie myślą, że nie da się żyć i pokazuje się, że jednak można tu żyć. Ludzie robią łooooo! Można żyć u ruskich!? Można żyć w Sudanie? No można, jeszcze jak. Człowiek jest istotą adaptacyjną i do każdej chujni się potrafi dostosować.
  • Odpowiedz
  • 0
@czasnawybory666: Dlaczego nie pokazał kubłów stojących na klatkach na odpady i panującym tam fetorze . Następnie koszy w łazienkach na papier toaletowy który tam się wrzuca po wytarciu tyłka. Wyjaśniam dlaczego tak się dzieje, bo rury kanalizacyjne są małej średnicy i gdy się to co powyżej opisałem wrzuci do zlewu czy sedesu po prostu po jakimś czasie skutecznie się zatyka.
  • Odpowiedz
papier zamiast klosza i że niby to są jakieś niekonwencjonalne rozwiązania

@czasnawybory666: Jakbyś ukraińcu się lepiej nauczył Polskiego to byś wiedział że to są niekonewencjone rozwiązania, może u ciebie w Kijowie takie samoróbki są normą, ale dla Polaków to ciekawasotka. Żadnych zachwytów w materiale nie ma banderowcu, raczej pokazywanie rozwiązań jakie robią Ruscy bez pokazywania siebie z wyższością jak jakiś pet
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: Chłop chwalił kiedyś nawet chatkę z gówna w afryce, a właściwie to dlaczego wejście jest z tej strony a nie innej itd. Tak, wymieniał zalety.

Jak ktoś tu widzi ruską propagandę, to naprawdę powinien pójść się leczyć.
  • Odpowiedz
@Rare_Soul: W sumie nie wiem po ch.. tam pojechał, ale gość był w różnych dziwnych miejscach (Mali), więc jak dla mnie ma nierówno pod sufitem :D Ogólnie to chyba jakaś nieuzasadniona nagonka na niego. Gość nigdy nie mówi o swoich przekonaniach tylko pokazuje jak wygląda tam życie. Największa zbrodnia - powiedział, że kompot mu smakuje. Tak jak wyżej ktoś napisał, gość się zachwycał nawet glinianą chatką w Afryce.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666 o k---a, ta nora do generalnego remontu z wyposażeniem nadającym sie od razu na śmietnik to jest spoko mieszkanko nie biednej nie bogatej osoby to jest spoko mieszkanko?
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: rzadko wchodzę na wykop i chyba już wiem dlaczego xD
Oglądam go od początku, normalnie pokazuje kraj do którego raczej nikt z nas nie pojedzie, fajnie opowiada, wiadomo czasami się pomyli ale oglądam go aby zobaczy miejsca których nigdy sami nie zobaczymy.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: wam od tej propagandy to juz całkiem styki popaliło. Chłop chodzi po mieszkaniu i je opisuje jak to wygląda, nie widzę tu zachwytu ani gadania jak to super się żyje w Moskwie. Ot po prostu pokazuje mieszkanie, miasto i tyle
  • Odpowiedz