Aktywne Wpisy

ossprime +125
źródło: G7Vt1PzXAAAUJiQ
Pobierz
Za co najbardziej kobieta można pokochać mężczyznę?
Za głos. I oczy.
Nie za wzrost, za hajs, za samochód czy cokolwiek innego. Za spojrzenie i za barwę i tembr głosu.
#takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Za głos. I oczy.
Nie za wzrost, za hajs, za samochód czy cokolwiek innego. Za spojrzenie i za barwę i tembr głosu.
#takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

Wystarczą trzy pierwsze minuty filmiku.
#samochody
https://youtu.be/--832LV9a3I?si=lXfP9SzbA4pj2VfH
@amath: co mają "lewicowe urojenia" do produkcji i sprzedaży pojazdów osobowych które nie nadają się do jazdy po mieście bo jest z nich zerowa widoczność pieszych?
Już nie wspomnę że w europejskich warunkach będą zwykle zajmować 2 miejsca parkingowe.
rozwiązywanie problemów, które nie istnieją i to koniecznie za pomocą zakazów, a najlepiej dodatkowego podateczku
Dla mnie liczy się bezpieczeństwo, więc kupuje ciężkie samochody z USA by czuć się bezpiecznie w nim, więc masz rację bezpieczeństwo przede wszystkim podczas zakupu samochodu ¯\(ツ)/¯
2700 kilogramów ze stalowym zderzakiem z przodu i z tyłu pozdrawia, no nie amerykańskie bo angielskie ale też jest spoko
wystarczy nie potrącać ludzi, wtedy nie musi cię interesować co się z nimi dzieje jak ich potrącisz
poćwicz życie :)
źródło: image
Pobierz@amath: Ta, lewicowe urojenia. A potem takie ćwierćmózgi jak ty płaczą, że im się suv nie mieści na miejscu parkingowym w centrum miasta :) Lewaki przyszły i skurczyły miejsca.
Kup se normalne auto
@S-Type: w razie awarii czujnika odległości/lidaru samochód powinien stawać w tym samym miejscu?
@amath: każdy kto potrącił człowieka zrobił to celowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie martw się o moje samochody, mam kilka
kup sobie jakikolwiek, to pogadamy :)