Wpis z mikrobloga

Myślałem że gorzej się nie da. Chłop wpada w zachwyt widząc warunki mieszkaniowe jakich nawet ja nie miałem w latach 90tych, okna nam wymienili w 2009, tak samo grzejniki. Chryste panie, drewniane okna, papier zamiast klosza i że niby to są jakieś niekonwencjonalne rozwiązania XD XD XD XD XD XD

#polskieonuce #ukraina #rosja #polska
czasnawybory666 - Myślałem że gorzej się nie da. Chłop wpada w zachwyt widząc warunki...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 44
@czasnawybory666: Mi ten gość już jakiś czas temu wyskoczył na yt z filmikami z Afryki. Czułem od niego taki vibe Cejrowskiego i jak widzę się nie pomyliłem.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: Może i masz r-----------ą chatę z lat dziewięćdziesiątych, nie możesz złego słowa o władzy powiedzieć bo trafisz do łągru ale za to masz c-----ą kawę w kubku za 3zł xD

U nas byle Mariusz pracujący na budowie ma postawioną nową chatę z oknami trójszybowymi albo mieszkanie w standardzie minimum Ikea, a chłop tu się jara starym chlewem w Moskwie gdzie zarobki są nieporównywalne do reszty kraju.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: Ostatnio zachwycał się swojego rodzaju barem mlecznym w Petersburgu. Prychłem fest jak zachwalał kompocik z suszu taki jak u nas na święta (większego badziewia w życiu nie piłem). Nie serio ja rozumiem pokazać jak ludzie żyją, ale on w sumie jara się byle gównem. Najbardziej r---------a mnie jego p---------e, że oni tam otwierają okna w zimę bo za ciepło. No k---a w cywilizowanych krajach utrzymuje się stałą temperaturę na
  • Odpowiedz
  • 8
@manualnyautomat: No i jak ten youtuber zdradził Polskę i jak pokazywanie bloku w Rosji godzi w bezpieczeństwo Polski?

Aaa faktycznie paragraf 2137

kto robi vlogi w Rosji (lub w innym arbitralnie wybranym kraju przez wykopków) dopuszcza się zdrady ojczyzny i grozi mu dożywocie lub 500 zł grzywny
  • Odpowiedz