Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@sub_zero_1 i bardzo fajny pomysł, powinien być w urzędzie cywilnym wybór jakie kto życzy sobie małżeństwo i jak ktoś chce mieć pewność, że go żona w dupę nie kopnie to cyk niech biskup orzeka w razie czego o unieważnieniu małżeństwa.
  • Odpowiedz
@Dabliu: ale dajcie statystuki ile byli razem- zaraz sie okaże, że to pod przymusem wzięte śluby. Co nie zmienia faktu, że dzisiejszy miodek który płynie z mediów, zachęcający do easy life kobiet, nie robi z bab ulicznych zdzir.
  • Odpowiedz
@Marcepanowy_Detektyw

>efekt wyzwolenia kobiet, z roku na rok będzie tego więcej

@centerario: Nic takiego z tych danych nie wynika. Równie dobrze to może być kryzys męskości, gdzie kobiety ogarnęły, że chcą mieć partnera, a nie dorosłe dziecko.

Delulu. Kobiety po prostu mają wyższe wymagania od facetów i w połączeniu z socjalami, w tzipach im się przewraca. Dodaj do tego wrodzony narcyzm, próżność, materializm i okazuje się 95% populacji mężczyzn
  • Odpowiedz
@Dabliu: też jestem w tej statystyce, ożeniłem się z taką debilką, że w sądzie powiedziała, że chce alimenty, bo będzie miała shihtzu na utrzymaniu. Nie wiem co miałem we łbie jak się żeniłem.
  • Odpowiedz
@Marcepanowy_Detektyw

>efekt wyzwolenia kobiet, z roku na rok będzie tego więcej

@centerario: Nic takiego z tych danych nie wynika. Równie dobrze to może być kryzys męskości, gdzie kobiety ogarnęły, że chcą mieć partnera, a nie dorosłe dziecko.

Chcesz powiedzieć że Kobieca Intuicja zawiodła i kobieta weszła w związek małżeński z dorosłym dzieckiem?! To nie może być prawda!
  • Odpowiedz