Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

Czy wykop jest mizoginiczny? Tak. Czy jest dobrym źródłem jak wygląda rzeczywistość? Nie. Ale ma swoje pozytywne aspekty pod kątem zachowywania pewnej równowagi. Pozwala zbalansować się psychicznie, po przedawkowaniu p---------a od którego normalnie człowiek by zwariował
#przegryw #blackpill
źródło: pepe2
Pobierz@Frytek01: i gdzie ta mizoginia? To są jakieś marginalne przypadki, no chyba że założymy że wszelka krytyka babskich patologi to mizoginia (zgodnie z normicką wykładnią). Poza tym tag blackpill to margines wykopowej aktywności, sfeminizowane sojaki i neuropki itp generują większość ruchu.
@lord-nihilus: tak o to chodziło, ogólnie krytyczne spojrzenie na kobiety
@Fala_Magnezu We mnie mizoginia nie wzbudza poczucia winy oficjalnie deklaruję się jako mizogin xD
@centerario: a gdy już ją upolują i odhaczą, to dalej się bawią na tej samej karuzeli, tylko że nudny bezpieczny stabilny kuk płaci rachunki.