Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony do Rolanda przyjeżdżają 3 dziewczyny. Dialogi na randkach każdej z nich wyglądają tak „podoba ci się tutaj”, „ładnie wyglądasz”, „będziesz mi pomagać w gospodarstwie”, 0 rozmów „co lubisz robić w czasie wolnym”, „jakie masz marzenia” ŻADNEGO NAWET JE***GO SMALL TALKU O POGODZIE, ten się tylko lampi i uśmiecha bo tylko tyle potrafi wycisnąć z ćwiartki mózgu który ma pod kopułą. Wybiera zaskoczoną wyborem Karolinke i od razu „za rok ślub” „przeprowadzisz się do mnie” „po ślubie będziemy się dotykać” (XD) 0 chęci poznania jej jako człowieka. On podszedł do tego tak „w telewizji powiedzieli że dostanę żonę no i dostałem żonę, kropka” l. Wcale jej się nie dziwię że było jej przykro że on nawet nie udaje że chce mu się ją poznać. Ma się do niego przeprowadzić, zajmować się nim i gospodarstwem i urodzić dzieci. Jak ktoś tego nie rozumie to najwidoczniej jest na poziomie Rolanda, współczuje max
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawel993 w domu wszystko elegancko, pewnie jak Grecy, by nie płacić podatku od nieruchomości, rodzice Rolanda pozostawili dom z zewnątrz w takim stanie by wyglądał jakby był wciąż w budowie.
  • Odpowiedz
@ZielonePomarancze: Problem tutaj na wykopie polega na jakimś idiotycznym podziale zwolenników Rolanda i Karoliny. A tu nie o to chodzi. On jest dziwakiem, jest trudny i jest opóźniony społecznie, ale ona z drugiej strony jest po prostu typową, męczącą babą.

Ona we wczorajszym odcinku wcale nie przyjechała naprawiać relacji, tylko z góry miała przygotowaną dramę czego on by nie powiedział. Przecież wiadomo, że taki typ nagle nie zacznie mówić tego,
  • Odpowiedz
@ChickenDriver2: jaką chęcią pieniądza? Koleś ubiera się jak wuja z lat 90, jeździ starym złomem i mieszka z rodzicami, naprawdę bardzo atrakcyjnie finansowo to wygląda. Może po prostu jej się jakoś spodobał (nie rozumiem tego ani trochę jak on może się podobać ale są gusta i guściki) i chciała dać tej relacji szanse? Ona wprost mu mówi że oczekuje chociaż minimum zainteresowania jej osobą, to nie jest próba wsadzenia pod
  • Odpowiedz
w domu wszystko elegancko, pewnie jak Grecy, by nie płacić podatku od nieruchomości, rodzice Rolanda pozostawili dom z zewnątrz w takim stanie by wyglądał jakby był wciąż w budowie.

@galicjanin: i potem masz takiego Gabriela który sam ocieplił dom weź ich porównaj
  • Odpowiedz
Ona we wczorajszym odcinku wcale nie przyjechała naprawiać relacji, tylko z góry miała przygotowaną dramę czego on by nie powiedział. Przecież wiadomo, że taki typ nagle nie zacznie mówić tego, czego ona oczekuje. Tragicznie się dobrali.

@Sathanas_Gloriam: ja to odbieram że Karolina dała mu ostatnia szanse, reset od zera a on ani jednego pytania nie umie zadać

a tak z ciekawosci gdzie byli znajomi Rolanda na grillu? oh wait nie
  • Odpowiedz
@Pawel993 to prawda choć Gabriel też odrzucił dziewczynę, która pasowała do niego charakterologicznie i świetnie odnalazłaby się na wsi, ale była najbrzydsza, a potem odstawił swoją dotychczasową faworytkę, bo nie chciała ślubu kościelnego i lubiła imprezować, aż w końcu wybrał metodą eliminacji tą kandydatkę która jest.
  • Odpowiedz
  • 3
@ChickenDriver2: czasami dajesz komuś druga szanse a potem i tak żałujesz. I tak zachowała sie z klasą i podziękowała i powiedziała ze nie żałuję. Dobra dziewczyna
  • Odpowiedz
ale ona z drugiej strony jest po prostu typową, męczącą babą

@Sathanas_Gloriam: no ja się nie zgadzam na przykład, uważam, że widzieliśmy za mało, i ją naprawdę na skraju przed czymś czego się nie mogła spodziewać. Żeby uważać, że te wielokrotne próby rozmowy, dawanie szans i nakierowywanie co zrobić żeby było ok są męczące, chyba trzeba być takim jak roland
  • Odpowiedz