Aktywne Wpisy

zlimer +257
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +76
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Czy ktoś miał może taką sytuację, że z wysokiego libido dostał nagle zerowe, wzwód na 70%, praktycznie brak orgazmu lub subtelny i utracona umiejętność skupienia? Cała ta sytuacja przytrafiła mi się z dnia na dzień x lat temu, gdy wziąłem euthyrox n50 na niedoczynność tarczycy na noc, rano obudziłem się jak w obcym ciele, bez libido i skupienia. Lekarz niestety nie umiał mi pomóc na moje dolegliwości inaczej niż kręcąc dawką euthyrox. Wydałem tysiące na zbadanie tego na ślepo. Zbadałem katecholaminy (w tym dopaminę), serotoninę, testosteron wolny, kortyzol i masę innych - wszystko w normie. Tarczycę od tamtej pory mam uregulowaną (tsh, ft3, ft4 w normie), stan zapalny zagasiłem niedawno za pomocą diety i suplementów (anty-tpo i anty-tg są prawie zerowe), ale libido wzrosło może o 5% od momentu sprzed utraty, dziś bywa subtelne, a czasem niestety zerowe. Medikinet bardzo pomaga mi się skupić, ale pogarsza libido, miałem nawet raz problem ze wzwodem po nim.
Za kilka miesięcy mam kolejną wizytę u psychiatry i chciałbym z nim to omówić, bo na pierwszej nie dość, że było mi głupio o tym gadać, to nie zdążyłem, ale zastanawiam się, czy ktoś z was miał coś podobnego i czy wie, co to mogło być i co psychiatra mógłby przepisać, bym mógł się przygotować do rozmowy i sprawdzić możliwe skutki uboczne?
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
#adhd #tarczyca #zdrowie #medycyna #psychiatra #leki #medikinet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zbadaj sobie serducho a jak wszystko z nim ok to spróbuj mikrodawkowania tadalafilu - jak pompka będzie działać i będziesz spokojniejszy że nie "zawiedziesz" i nagle libido zaskoczy to będzie oznaczać ze problem masz w głowie i wtedy sio na terapię
@mirko_anonim: a od kiedy to się bierze
1) Euthyrox bierze się rano, na czczo.
2) jeden dzień to za mało by czuć efekt, przy tak niskiej dawce jak 50.
@mirko_anonim: władczy-wykopek-22: Wtedy brałem, lekarz powiedział, że można na wieczór albo na dzień, później zmieniłem na rano.
@Doktor_Proton: Od wtedy, ponad 10 lat temu, aż po dziś dzień, biorę codziennie na czczo, więc nie
A skąd ja mam wiedzieć ile ty brałeś? Z twojego wpisu wynika, wziąłeś raz euthyrox 50 na noc, od tego czasu nie masz libido ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: to
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To raczej nie przez euthyrox, a przez leki psychiatryczne, jeśli bierzesz. M.in. SSRI dają takie skutki uboczne, ale nie tylko one.
@mirko_anonim: no wziąłeś hormon bądź co bądź. Ale to po 10 latach
@mirko_anonim władczy-wykopek-22: Przeczytałeś cały mój post? Rozmawiałem z lekarzem, zmieniał dawki leku i nic nie pomogło. Wydałem tysiące złotych na badania krwi, wszystko w normie. Poczułem się bezradny i bezsilny, nic nie mogłem zrobić, a mój stan