Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +236
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +78
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Czy ktoś miał może taką sytuację, że z wysokiego libido dostał nagle zerowe, wzwód na 70%, praktycznie brak orgazmu lub subtelny i utracona umiejętność skupienia? Cała ta sytuacja przytrafiła mi się z dnia na dzień x lat temu, gdy wziąłem euthyrox n50 na niedoczynność tarczycy na noc, rano obudziłem się jak w obcym ciele, bez libido i skupienia. Lekarz niestety nie umiał mi pomóc na moje dolegliwości inaczej niż kręcąc dawką euthyrox. Wydałem tysiące na zbadanie tego na ślepo. Zbadałem katecholaminy (w tym dopaminę), serotoninę, testosteron wolny, kortyzol i masę innych - wszystko w normie. Tarczycę od tamtej pory mam uregulowaną (tsh, ft3, ft4 w normie), stan zapalny zagasiłem niedawno za pomocą diety i suplementów (anty-tpo i anty-tg są prawie zerowe), ale libido wzrosło może o 5% od momentu sprzed utraty, dziś bywa subtelne, a czasem niestety zerowe. Medikinet bardzo pomaga mi się skupić, ale pogarsza libido, miałem nawet raz problem ze wzwodem po nim.
Za kilka miesięcy mam kolejną wizytę u psychiatry i chciałbym z nim to omówić, bo na pierwszej nie dość, że było mi głupio o tym gadać, to nie zdążyłem, ale zastanawiam się, czy ktoś z was miał coś podobnego i czy wie, co to mogło być i co psychiatra mógłby przepisać, bym mógł się przygotować do rozmowy i sprawdzić możliwe skutki uboczne?
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
#adhd #tarczyca #zdrowie #medycyna #psychiatra #leki #medikinet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zbadaj sobie serducho a jak wszystko z nim ok to spróbuj mikrodawkowania tadalafilu - jak pompka będzie działać i będziesz spokojniejszy że nie "zawiedziesz" i nagle libido zaskoczy to będzie oznaczać ze problem masz w głowie i wtedy sio na terapię
@mirko_anonim: a od kiedy to się bierze
1) Euthyrox bierze się rano, na czczo.
2) jeden dzień to za mało by czuć efekt, przy tak niskiej dawce jak 50.
@mirko_anonim: władczy-wykopek-22: Wtedy brałem, lekarz powiedział, że można na wieczór albo na dzień, później zmieniłem na rano.
@Doktor_Proton: Od wtedy, ponad 10 lat temu, aż po dziś dzień, biorę codziennie na czczo, więc nie
A skąd ja mam wiedzieć ile ty brałeś? Z twojego wpisu wynika, wziąłeś raz euthyrox 50 na noc, od tego czasu nie masz libido ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: to
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To raczej nie przez euthyrox, a przez leki psychiatryczne, jeśli bierzesz. M.in. SSRI dają takie skutki uboczne, ale nie tylko one.
@mirko_anonim: no wziąłeś hormon bądź co bądź. Ale to po 10 latach
@mirko_anonim władczy-wykopek-22: Przeczytałeś cały mój post? Rozmawiałem z lekarzem, zmieniał dawki leku i nic nie pomogło. Wydałem tysiące złotych na badania krwi, wszystko w normie. Poczułem się bezradny i bezsilny, nic nie mogłem zrobić, a mój stan