Zbadaj sobie serducho a jak wszystko z nim ok to spróbuj mikrodawkowania tadalafilu - jak pompka będzie działać i będziesz spokojniejszy że nie "zawiedziesz" i nagle libido zaskoczy to będzie oznaczać ze problem masz w głowie i wtedy sio na terapię
✨️ Autor wpisu (OP): @whos_your_daddy_snakegirl: Serce badałem, chodziłem z takim urządzeniem przez tydzień, wyniki w normie. Dzięki za polecenie, tego środka nie próbowałem, ale to rozwiąże raczej skutek, a nie przyczynę.
@mirko_anonim: władczy-wykopek-22: Wtedy brałem, lekarz powiedział, że można na wieczór albo na dzień, później zmieniłem na rano.
@Doktor_Proton: Od wtedy, ponad 10 lat temu, aż po dziś dzień, biorę codziennie na czczo, więc nie
✨️ Autor wpisu (OP): @Doktor_Proton: No to może źle się wyraziłem. Wziąłem n50, po pierwszej dawce wziętej wieczorem, rano obudziłem się i miałem wspomniany problem, czyli zerowe libido. Mimo to brałem ten euthyrox dalej. Zrobiłem później badania i wyniki tarczycy się uregulowały. W międzyczasie zmieniłem z wieczora na rano, nie pamiętam już w jakich okolicznościach, bo to było ponad 10 lat temu. W każdym razie brałem cały czas i
✨️ Autor wpisu (OP): @ElGecko: W zeszłym roku dopiero wybrałem się do psychiatry po medikinet, a sytuacja, o której piszę miała miejsce ponad 10 lat temu, nic nie brałem poza euthtroksem.
@mirko_anonim władczy-wykopek-22: Przeczytałeś cały mój post? Rozmawiałem z lekarzem, zmieniał dawki leku i nic nie pomogło. Wydałem tysiące złotych na badania krwi, wszystko w normie. Poczułem się bezradny i bezsilny, nic nie mogłem zrobić, a mój stan
Zbadaj sobie serducho a jak wszystko z nim ok to spróbuj mikrodawkowania tadalafilu - jak pompka będzie działać i będziesz spokojniejszy że nie "zawiedziesz" i nagle libido zaskoczy to będzie oznaczać ze problem masz w głowie i wtedy sio na terapię
@mirko_anonim: a od kiedy to się bierze
1) Euthyrox bierze się rano, na czczo.
2) jeden dzień to za mało by czuć efekt, przy tak niskiej dawce jak 50.
@mirko_anonim: władczy-wykopek-22: Wtedy brałem, lekarz powiedział, że można na wieczór albo na dzień, później zmieniłem na rano.
@Doktor_Proton: Od wtedy, ponad 10 lat temu, aż po dziś dzień, biorę codziennie na czczo, więc nie
A skąd ja mam wiedzieć ile ty brałeś? Z twojego wpisu wynika, wziąłeś raz euthyrox 50 na noc, od tego czasu nie masz libido ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: to
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To raczej nie przez euthyrox, a przez leki psychiatryczne, jeśli bierzesz. M.in. SSRI dają takie skutki uboczne, ale nie tylko one.
@mirko_anonim: no wziąłeś hormon bądź co bądź. Ale to po 10 latach
@mirko_anonim władczy-wykopek-22: Przeczytałeś cały mój post? Rozmawiałem z lekarzem, zmieniał dawki leku i nic nie pomogło. Wydałem tysiące złotych na badania krwi, wszystko w normie. Poczułem się bezradny i bezsilny, nic nie mogłem zrobić, a mój stan