mirko_anonim mirko_anonim 01.12.2025, 07:47:56 2 + ✨️ Czy byłabyś planem awaryjnym? Ⓘpisze do mnie ostatnio moja eks chociaz ma nowego faceta i zastanawiam sie czy nie chce ze mnie zrobic planu awaryjnego jakby im nie wyszlo#zwiazki #przemyslenia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projektPokaż spoiler
Pracuje_zdalnie_chyba Pracuje_zdalnie_chyba 01.12.2025, 09:20:06 via Wykop 4 + @xede: a potem powiedz że sie rozmyśliłeś XD
centerario centerario 01.12.2025, 12:53:56 via Wykop 0 + @mirko_anonim: typowe działanie kobiet, budowanie gałęzi zastępczych, nic nowego
pisze do mnie ostatnio moja eks chociaz ma nowego faceta i zastanawiam sie czy nie chce ze mnie zrobic planu awaryjnego jakby im nie wyszlo
#zwiazki #przemyslenia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt