Wpis z mikrobloga

Cześć!
Mam pytanie, gdybym obecnie chciał sie wybrać na randkę (nie mam z kim) to ile kosztuje zwykła kawa z mlekiem ?
Jakieś ciastko w rynku bądź na mieście ? Interesują mnie głownie puby, kawiarnie. Nie żadne żabki czy automaty albo stacje benzynowe. Oraz ceny na listopad 2025. Nie jestem z miasta więc pytam lokalsów korzystających z takich usług, bądź takich którzy skorzystali w ostatnim czasie. Oraz nie interesują mnie ceny jarmarkowe. Możecie również podać ceny herbatki zwykłej, zimowej itp...
Proszę nie pisać również abym sprawdzał na stronach bo cenniki nie zawsze są aktualne.

#wroclaw
Pixelowy_Podroznik - Cześć! 
Mam pytanie, gdybym obecnie chciał sie wybrać na randkę ...

źródło: kawa-i-papierosy

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kompotszuszu: Ja pytam poważnie a tu heheszki, obecnie 20 zł ? Myślałem, że drożej ?
@LeoXIV Pierwsze słyszę.
@lajsta77 Jakich przegrywów ? Są tylko faceci którzy mają powodzenie albo w otoczeniu kobiety i są tacy bez powodzenia. Albo mieszkają na wsiach, pracują w miejscach gdzie nie ma kobiet a po pracy są zmęczeni i mają daleko do miast więc mijają się z kobietami.
  • Odpowiedz
@HerrBorowiecki: @pekak @murison @aikonek Drogo tak całościowo bo sama kawa to tak jakby siedzieć o suchym pysku. Ale sama kawa nie jest jeszcze paragonem grozy. Byłem kiedyś chyba 3 lata temu na herbacie zimowej to zapłaciłem ok. 20 zł. Myślałem, że teraz z 30 zł. A ludzie narzekają hm...
Jak zsumujesz kawa + ciastko x2 to jest sumka ale sama kawa, trzyma sie cenowo jako tako.
  • Odpowiedz
@Pixelowy_Podroznik: ja z koleżanką czasem chodzę na kawę i zwykle udaje nam się wybrać coś z oferty kawa plus ciastko za 30 zl. W sieciować tez jest dużo takich miejsc. Na rynku taka ofertę ma mała kawiarnia z cynamonkami. Na tej ścianie co był empik. Między mlecznym bałem a biblioteka. Wnętrze tez maja ładne. Tak więc na spokojnie bez promocji zmieścisz się w 50 PLN za osobę, czyli takie wyjście
  • Odpowiedz