Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1487
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +407
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

Mam pytanie, gdybym obecnie chciał sie wybrać na randkę (nie mam z kim) to ile kosztuje zwykła kawa z mlekiem ?
Jakieś ciastko w rynku bądź na mieście ? Interesują mnie głownie puby, kawiarnie. Nie żadne żabki czy automaty albo stacje benzynowe. Oraz ceny na listopad 2025. Nie jestem z miasta więc pytam lokalsów korzystających z takich usług, bądź takich którzy skorzystali w ostatnim czasie. Oraz nie interesują mnie ceny jarmarkowe. Możecie również podać ceny herbatki zwykłej, zimowej itp...
Proszę nie pisać również abym sprawdzał na stronach bo cenniki nie zawsze są aktualne.
#wroclaw
źródło: kawa-i-papierosy
Pobierz@LeoXIV Pierwsze słyszę.
@lajsta77 Jakich przegrywów ? Są tylko faceci którzy mają powodzenie albo w otoczeniu kobiety i są tacy bez powodzenia. Albo mieszkają na wsiach, pracują w miejscach gdzie nie ma kobiet a po pracy są zmęczeni i mają daleko do miast więc mijają się z kobietami.
Jak zsumujesz kawa + ciastko x2 to jest sumka ale sama kawa, trzyma sie cenowo jako tako.