Wpis z mikrobloga

#teleelevidenie zdarzyło wam się kiedyś, że kod zakupiony bitnovo na kodwex nie zadziałał? Support z teleele mi odpisał, że invalid voucher. Sprzedawca kodwex się wypiera, że na pewno musiał działać. Więc któryś mnie oszukał i nie wiem który...
Da się jakoś skontaktować z bitnovo bezpośrednio i zweryfikować kiedy był kod zużyty?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zwierzux no tylko kupiłem bitnovo, bo kupuję tak od 2021 roku i nigdy jaj nie było, a poszło na to 240 zł...
Odpisali mi z bitnovo, że kod jest aktywny gotowy do użycia, więc ktoś z supportu tele mnie robi w ch
  • Odpowiedz
  • 0
@Smartek: dla potomnych, z tego co mi nadesłał sprzedawca voucherów bitnovo to jaja są mniej więcej od wakacji (jakieś screeny z grupy na FB), więc nawet jak używacie od lat to przemyślcie czy na pewno chcecie kupować. Są również problemy z płatnościami przez revoluta.
  • Odpowiedz
  • 0
tv team

@zwierzux: Kurła, zalogowałem się i nie widzę opcji doladowania konta nawet itd. Gdzie to się tam ogarnia? Napisałem na supporcie o free trial, dali mi linka do jakiejś ruskiej instrukcji, a tam w ogóle screeny nie zgadzają się z tym co ja widzę u siebie na profilu po zalogowaniu XD. Pomożesz?
  • Odpowiedz