@sperg44: Nie rozumiem. Nie było bandy discordowej która mnie szkalowała jak mówiłem głośno o ich próbach manipulacji tagiem i ich zbrodniczym procederze?
@sperg44: nie no śmiali się też. Nie zmienia to faktu że też mnie na tagu atakowali. Troche beka że Lasik ich wykiwał na pieniądze xDDD Ale nie licząc jednego tagowicza to do reszty mam luz
@L0giczna: @sperg44 nie pamiętam, żebym kogokolwiek gnoił. Ja siedziałem z vivijesem na ajemgejowym serwerze przez jakieś 3 miechy ale zaczął wyzywać moją koleżankę i mnie od rycerzyków więc nasze drogi się rozeszły już jakieś 6-7 miesięcy temu (klasik discord thing). Ja nie pamiętam większości rzeczy które się działy od około półtora roku temu wstecz do 3 lat bo jechałem na benzo. A na Lasika to ja zawsze plułem więc
@AudreyHorne51: Pamiętam tego Bloowa. Niezły dym z nim był tutaj. No chcieli z Lasika zrobić nowego indygo xDDD Ja też pamiętam że wywijas się podawał za BazyliszekChan
@sperg44: ale ja nic nie napisałem takiego, dopowiadasz sobie. Pytam po prostu, nie chce mi się łączyć kropek ani bawić w żadne wojny tagowe, już byniu mnie męczył nawet. Ale moge to zrobić ostatni raz i połączyć kropki na szybko: patrząc na to że wiesz co się działo na discordzie, zawsze ich bronisz, nazywasz ich szefa gitem i mu piszesz PDW a jak o to pytam to się wypierasz i
@L0giczna: nie wiem co tam się działo bo nigdy tam nie byłem nawet zaproszony xD zapytaj się dowolnej osoby stamtąd
a poza wielka tajemnica tego jak dołączyłem na tag i czy to moje pierwsze konto leży bliżej niż ci się wydaje i jest ogólnodostępna ale twoje łączenie kropek to szukanie nieistniejących spisków na siłę. Nawet jakbym był z jakiegoś discorda to nikomu
@AudreyHorne51: Nie no ja mam luz, nikogo nie atakuje, dla mnie to stara sprawa ale lubie sobie na ten temat beke pokręcić, szczególnie że nawet jakiś czas temu miałem okazje z kimś o tym pogadać, powspominać, dowiedzieć się czegoś więcej xDD
@sperg44: Znaczy ja tajemnicy twojego przybycia nie znam bo nawet nie interesowało mnie to specjalnie. Zauważyłem po prostu że zachowujesz się jak zwykle poza sytuacją gdzie wspominam o ekipce od lasika i aktu. Wtedy rzucasz jakieś pasywno agresywne komentarze że oni się śmiali po prostu ze mnie i wiesz to mimo że cie tam nie było
@L0giczna: pisze tak dlatego że nie wyrożniasz się niczym od reszty wykopków więc nie ma powodów żeby ktoś miał robić przeciwko tobie jakieś zorganizowane akcje o głębszym celu
źródło: 80e5c46e1a5d7a524f292840ad98a792adc0d043f3653185a8162664b02ca2a6,w400
Pobierz@L0giczna: masz paranoję xd
źródło: image
Pobierz@L0giczna: nie wiem co tam się działo bo nigdy tam nie byłem nawet zaproszony xD zapytaj się dowolnej osoby stamtąd
a poza wielka tajemnica tego jak dołączyłem na tag i czy to moje pierwsze konto leży bliżej niż ci się wydaje i jest ogólnodostępna ale twoje łączenie kropek to szukanie nieistniejących spisków na siłę. Nawet jakbym był z jakiegoś discorda to nikomu