Aktywne Wpisy

MonazoPL +160
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

#tuning #ecu #chiptune #chiptuning #samochody
@crazy88:
@PiotrFr coś może być z tym wsparciem, a emu lepsze ale czy zrobi to różnice w tych dwóch konfiguracjach?
Za czasów świetności RF.pl i w sumie początków Ecumastera, zawsze można było liczyć na wsparcie Jadźwina.
Co nie wybierzesz to będzie działać.
@KasKro a ma to zrobić na oryginalnym Smartowskim?
@crazy88: zły tak koleżko, chiptune to taka muzyczka z komputerka
@PiotrFr: huh?
Że silnik? No też spróbuje mam org tabelki które były w stock ecu i program do tego więc mogę coś tam wyczytać i poustawiać według tego. Może nie mam zbyt dużej wiedzy ale nie wydaje mi się to jakoś bardzo skomplikowane. Na razie odpale to co jest. Z resztą i tak muszę tak zrobić bo autko zawsze było automatem a przerabiam je teraz na manual. Więc z
Standalone, czyli ECU (Emu czy inny komputer).
Samą zmianę skrzyni pewnie da się ogarnąć na seryjnym kompie. Ale pytanie czy ktoś je w ogóle ogarnia, stawiam że nie są zbyt łatwe do współpracy. Smarty mało się grzebie.
Ogólnie trzymam kciuki. Lubię roadstera i też długo za mną chodził pomysł kupna i ogarnięcia jakiegoś sensownego silnika.
Mimo że prawie w ogóle nim nie jeżdze to nie podoba mi się opcja uziemienia auta na conajmniej kilka długich miesięcy ale hej niech coś się z nim dzieje
Tak mi się wydaje, że na serii cudów nie zdziałasz, do tego ciągle