Wpis z mikrobloga

• 4
@Umeraczyk: ja zawsze tak ja dużo bokami jeździł ale nie w ruchu raczej ja dziadzia z umiejętnościami ja umiem jeździć ale wolę mieć dacie niż jakieś sojacze BMW
  • Odpowiedz
@MLeko29: vienias od zawsze mówił że boki lubi zakładać i ogarnia kręceniem kierownicą ino w ruchu nie robi brawury poniekąd go rozumiem poniekąd nie
  • Odpowiedz
  • 2
@bArrek: no i ja w szoku jak super samochodem jest E60 w idealnym stanie takie bez żadnej kontrolki bez żadnej usterki na świeżych oponach z normalną mocą bez śladów zużycia to prawie tak fajne jak sandero auto rok 2009 a wrażenie super tylko ile to wysiłku żeby tyle lat go utrzymać w stanie idealnym i żeby tyle lat nikt nie zgnoił jakimś gwintem
  • Odpowiedz
  • 1
@RobertPupica: ale to musi być takie super E60 zadbane ładne bez modyfikacji jakiegoś skundlenia tylko jak Bóg przykazał
takie rozwalone z lampami pożółkłymi to straszne dużo to zmienia to inne auto jest to nie można wahaczy chińskich żeliwnych bo taniej to trzeba dobrze
  • Odpowiedz
bo ktoś może mieć kamerkę i doniesie

@vieniasn: c--j tam doniesie, ale żółć i nienawiść z krwią nagłą go zaleje i będziesz mieć na sumieniu jak człowieka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz