Wpis z mikrobloga

@HuopskiRozum I dlatego tak wielu młodych looksmaxxuje, bo wiedzą, że jedyna szansa na uczciwy deal, to spodobać się babie na tyle, żeby zeszła z ceny, ale ani trwałego związku, ani dzieci zwykle z tego nie będzie (albo zostaną z samotną matką).

W dłuższym związku nawet oski wyląduje w kołowrotku malkontenctwa, chyba że baba straci opcje lub jest rzadkim okazem zadowalającym się dobrym, zamiast najlepszym.
  • Odpowiedz
@Derpinardus: I właśnie dlatego w życiu samicy tak ważna jest rola ojca. Ale nie typowego p0lackiego spermiarza-tzipowielbiciela, tylko gościa który określa ramy zachowań, stawia wymagania i cele.
Jeśli w procesie wychowania stary wgra takiej babie odpowiedni poziom wymagań, to jej partner będzie miał dużo łatwiej. p0lkom wychowanym bez ojca machający_papa.jpg na drogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: możesz jaśniej?

To co napisałem powyżej odnosiło się do czasów, gdy hipergamia trzymała się jeszcze w ryzach. Dziś wszystkie są gwiazdami z insta, czy tam tuktuka, więc siłą faktu albo jesteś 11/10 albo nie jesteś człowiekiem dla takiej witaklminki...
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: Załóżmy że finansowo i społecznie jesteś w topce. Dobra praca fajne pieniądze i wzorowa prezencja.
Przyciągasz wzrok kobiet z daleka, ale z bliska… genów nie oszukasz, a spojrzenie p0lkoida mówi więcej niż tysiąc słów.
Często jest to rozczarowanie zmieszane z obrzydzeniem.
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum jeszcze dodam że jak sięgam pamięcią to w okresie liceum byłem w stanie ładne dziewczyny mieć, wręcz jedna rzucić dla drugiej itp. Im dalej czas leciał tym w sumie mam wrażenie że wymagania względem mnie rosły mimo że finansowo-karierowo dojeżdżałem każdej kandydatce. Mowa szczególnie o tych atrakcyjnych. Odniosłem wrażenia że zawód dziedzic majątku to chyba najlepszy a co jest teraz to boję się myśleć.
  • Odpowiedz