Wpis z mikrobloga

Tak mnie zastanawia trochę, koło przystanku autobusowego bardziej zajezdni autobusowej codziennie chodzę i tam gościu z laską pracują tam i codziennie wielkie buzi buzi przytulanie na do widzenia oni nie mieszkają razem widać gościu wsiada na rower i se jedzie w swoją stronę A ta laska sama se idzie co ciekawe ona codziennie w kabaretkach praktycznie z gołą dupą na wierzchu chodzi w króciutkich szortach praktycznie nic nie zasłaniających i w tych kabaretkach i tak mi zastanawia hak to możliwe że chłop jej pozwala z dupą na wierzchu chodzić coś mi się zdaje że jej nie utrzyma.
Gość jakiś taki zwykły brunet zarostem żaden jakiś p-----y zwykły gościu
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #pytanie

pozwoliłbyś żebym mogła tak chodzić

• oczywiście że mogłaby 55.6% (10)
  • oczywiście że nie mogłaby 44.4% (8)

Oddanych głosów: 18

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: co to znaczy "on jej pozwala"? Ona sobie może pozwolić lub nie, on co najwyżej o tym porozmawiać, ale to kwestia jej decyzji a nie pozwolenia od drugiej osoby. Jeśli z nią jest, to widocznie mu pasuje i tyle, ich sprawa.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@sberatel "związku"?
Moja dziewczyna z którą nawet nie mieszkam ma przez pół miasta z gołą dupą paradować?( ͡ ͜ʖ ͡)
Związek, radziecki
  • Odpowiedz
stulejarze z wykopu mają jednak inną wizję związków.

@sberatel: Jeśli twoja kobieta łazi wyzywająco ubrania, to w oczach większości facetów tracisz szacunek. Wpis OPa jest tego doskonałym przykładem.
Nieistotne jak do tego podchodzisz i jak to oceniasz, tak po prostu jest.
  • Odpowiedz