Aktywne Wpisy

Clermont +174

szcz33pan +341
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz

* Na youtubie widzę reklamy gdzie dziady zrobili sklep gdzie sprzedają r36s z przebitką 100% - czekam jak ulica się dorwie do konsolki i nie będzie za 120-140zł a będzie za 400 zł :(
* A te 51 gier i fakt że robią takie sklepy jak wyzej znaczy że konsolka nabiera popularności!
* Do kupienia jest R46H - R36H tylko że z większym ekranem (źródło)
#r36s #r36h #retrogamin
źródło: 400px-R36H_vs_R46H_pic1
Pobierz* 3 plansze
* 10 okrążęn i timer jak w arcade coraz coraz bardziej krótszy - ile dasz radę zrobić okrążeń?
* super fajna płynna grafika
* gra napisana w Lua w
źródło: image
Pobierz@Myslovitz: dla mnie zajebista jest xD może dlatego, że ja się zagrywałem w vroom, jedna z moich ulubionych gier na DOS
100% skill się liczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widze jest za 20 ziko na gogu ale nie kupie bo tylko pójdzie na stos gier wstydu (gry które kupuje i nie gram) xD
edit: może kiedyś nie bede musiał chodzić do pracy to neverwinter nights albo dungeon siege przejdę ;d