Wpis z mikrobloga

• 45
@przomsik: nieźle, że trzeba robić takie fikołki w aplikacji webowej napisanej przez jedną z największych korporacji świata, która od lat dyktuje nam co jest, a co nie jest, user friendly. Powiem więcej: korporacji, która nakłada kary na nasze aplikacje, czy strony, jeśli tylko nie idziemy zgodnie z ich trendami (typu rwd, wymuszony ssl, widzimiś w postaci amp).
  • Odpowiedz
Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Imigrantów kolorowych sunący po ulicach Przemysla. Oglądałem Test chinskiego dziala jonowego. Ukrainke wyganiajaca polskie dziecko ze szpitala. Luksusowe ukrainskie samochody skrzące się w ciemnościach blisko bramy żoliborskiej. Wszystkie te chwile zostaną stracone w czasie jak patelnia z ikea w dupie. Pora na Wiplera

@marusz: wystarczy revanced.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Są niby jakieś dodatki, ale ja po prostu przełączyłem sobie język youtube na angielski. Dzięki temu jak są jakieś filmy po japońsku czy chińsku, to dostaję lektora, gdzie często napisy są w ogóle niedostępne. Polskich filmów na szczęście nie tłumaczy, ale czasem tłumaczy polskie tytuły na angielski, co mi nie przeszkadza.
  • Odpowiedz