Wpis z mikrobloga

Ech... zalew SUVów i Crossoverów spowodował, że spojrzałem na nową Toyotę Prius i stwierdziłem że "kurczę, ciekawie i nietypowo wyglądające autko, całkiem oryginalnie".
Na nową Toyotę Prius.
Toyotę.
Prius.

Wiem że moja opinia jest tyle warta co strzelanie z pistoletu na wodę do nadjeżdżającego pociągu, ale co to się porobiło z tą motoryzacją że taki samochód wydał mi się tak wizualnie pozytywny...

#samochody #motoryzacja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bidzej @zobq Faktycznie, raz jeszcze przeczytałem jak to ująłem i wychodzi że w moich oczach wygląda tylko dziwnie i nietypowo.
A chodziło mi że tak w 75% ładnie, a w 25% nietypowo.

A przecież to powinien być dziadko-/taxi-wóz nie budzący żadnych pozytywnych emocji! :)
  • Odpowiedz
@jankutwa: a to inna sprawa. Ale nie wiem czy to taka dobra decyzja, bo z Priusa sportowca się nie zrobi, a cierpi na tym np. przestrzeń na tylnej kanapie, bo dach za bardzo opada.
  • Odpowiedz
@jankutwa @bidzej kurde nowy prius to pierwsza generacja tego modelu która serio mi się podoba. Stare priusy uważałem za ochydne i tak nie przebiły najbrzydszego auta tamtej dekady jak i tej czyli priusa na sterydach Ch-r
  • Odpowiedz
  • 1
@saib75 Być może coś jest na rzeczy, bo PESEL mam jaki mam, ale akurat gust motoryzacyjny mi się z wiekiem raczej nie zmieniał.
Albo jest trochę tak jak @Lardor wspomniał - może najzwyczajniej w świecie się podoba. Tak po prostu bo nie jest brzydka, bez żadnych żymsko-masońskich spisków w tle.
  • Odpowiedz