Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

2. Okazuje się, że laweciarz w młodości miał zamiłowanie do gry Carmaggedon. Postanawia na wizji zrobić miazgę ze swojej żony, która mu się nie podoba. Jednak zwykłe potrącenie zakonnicy na pasach, to dla niego zbyt mało, dlatego wrzuca wsteczny i poprawia. Robi to tak długo aż Kajeczka opuszcza dom w Zgierzu w czarnym worku na zwłoki. Związek Krystiana i Kai kończy się w tragicznych okolicznościach szybciej niż się zaczął. Finał tego sezonu jest już przesądzony, ekspertki tylko postawią parafkę na akcie zgonu.
3. Pan czapeczka w obliczu trudnych pytań o nałogi postanawia zachować się tak jak na niego przystało. Obraża się jak dziecko. Wylewa swoje żale do producentów na wizji, a na koniec ostentacyjnie zdejmuje mikrofon, żeby nie było wątpliwości, że odchodzi. Pani bickowa próbowała oszukać metrykę i twierdziła przed ekspertkami, że szuka dojrzałego męża, który ją ogarnie. W rzeczywistości 33-letnia księgowa czuje już silny instynkt macierzyński i zamiast kopnąć w dupę takiego męża, postanawia zostać jego mamusią. Wygląda na to, że na finale bickowa obejmie męża swoim silnym ramieniem i przedstawi wniosek o adopcję chłopczyka ze zbyt dużym zegarkiem.
#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: Screenshot 2025-11-28 at 16-49-12 Profil @pypowicz Wykop.pl
PobierzA przede wszystkim tego, że uderzenie w kogoś poprzez pryzmat jego wyglądu jest działaniem najbardziej prostackim i po linii najmniejszego oporu.
A to, że chłop jest, krótko mówiąc przytrzymany i ma skille socjalne ogryzka to wniosek wysnuty na podstawie oglądania programu. A jedynie przypomnę, że na wygląd często nie mamy wpływu ( chyba że masz
Bo ja np.tak nie robie. Ale jak ktoś zachowuje się np. W miejscu publicznym jak ostatni cham i dzban do ludzi to zawsze zwracam mu czy jej uwagę.
To nas pewnie różni.