Wpis z mikrobloga

✨️ Jak znaleźć uzdrowiciela?
Witam
Zwracam się do Was z pewnego rodzaju zapytaniem. Znalazłem ten portal w internecie z ogłoszeniem, iż jest jeden użytkownik który znany jest z możliwości uzdrowienia ludzi.

Dosyć desperacko szukam pomocy. Desperacko, ponieważ dwa dni temu byłem u lekarza, z powodu chorego gardła. Obecnie czuję się jeszcze gorzej niż wcześniej – myślałem, iż zostanę wyleczony lepiej. Zależałoby mi na tym, ponieważ mam ważne spotkanie i chciałbym być na nim obecny ze swoim towarzystwem. Co muszę zrobić, aby zostać jakoś najszybciej trafić do Wykopowego uzdrowiciela i zostać przez tą osobę uzdrowiony? Bo u lekarza to myślę, że zostałbym wyleczony przez tydzień czasu. Tak się złożyło, że to na tydzień czasu zostały mi przepisane te leki. Zatem czy na Wykopie jest taka osoba która radzi sobie z takimi dolegliwościami?

Jeżeli tak to na czym to polega? Czy ja muszę być obecny osobiście? Bo zależałoby mi na takim jakimś uzdrowieniu. Jestem sfrustrowany, ponieważ lekarze niestety nic mi nie pomogli. Chyba nie pomagają szczerze mówiąc w takich dolegliwościach... a ja tylko znalazłem, iż jest taka osoba tu na Wykopie która uzdrawia takich ludzi.

Pytanie też - na czym to polega? Czy to… działa na odległość? I czy ta osoba bierze jakieś opłaty? Ogólnie to ja mam dobre samopoczucie. Więc nie wiem czy… nie muszę być obecny? Nie ma żadnych… leków? I obecnie czy ta osoba potrafi ocenić taki mój stan zdrowia? Czy jestem oceniany jak się teraz czuję? I czy to tak wszystko na odległość? Nie musi mnie ta osoba widzieć? To po prostu powinno zostać wyleczone jak idzie?

Jakim schematem powołuje się podczas uzdrawiania ta osoba? Ponieważ obecnie mam taki stan, że to idzie przez gardło oraz idzie na płuca, tak? Bo to jest tak... szczerze mówiąc tylko gardło mnie dolega. Natomiast czy to są spowodowane tym bólem gardła, iż nie funkcjonują prawidłowo pozostałe moje organy w organizmie? I czy ten uzdrowiciel porównuje bądź powołuje się na jakichś badaniach, że to widzi? Czy on zobaczy to wszystko na przykład? Obecnie korzystam jak niemalże każdy - z przychodni rodzinnych. I ja znam taką dobrą lekarkę, ponieważ ja u wielu lekarzy się leczyłem. Ale taka jest lekarka która potrafi naprawdę mnie wyleczyć. Co prawda zajmuje to tydzień, dwa. Ale właśnie - to trwa za długo, ponieważ tydzień. A ja bym tak chciał takie uzdrowienie natychmiastowo. Na to spotkanie chociażby, aby tak można nawet zaretuszować tą chorobę. Zatem nie wiem co mam zrobić obecnie?

Czy ten uzdrowiciel Waszym zdaniem to serio uzdrawia tak ludzi? I czy ma stuprocentową gwarancję, że tak zapytam? Korzystaliście już z jego usług? Czy tu jest gwarantowana właśnie w tym wypadku taka wysoka skuteczność? I zatem... co ja na przykład bym musiał zrobić jak mam na przykład te chore gardło i dostałbym uzdrowienie? I czy… i co bym musiał zrobić po takim uzdrowieniu? Czy tu mogą pojawić się jakieś takie skutki uboczne? Dodam też, że chorowałem jak byłem młody. I zawsze tydzień czasu - i było po chorobie już. Ale właśnie ja teraz… to jest mój drugi dzień choroby. Zatem… chciałbym takie jakieś nie wiem… bo mi chodzi oto aby nawet na ten czas spotkania zostać uzdrowiony… dziękuję za pomoc.

#zdrowie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach