Aktywne Wpisy

MonazoPL +157
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +354
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

O ile trafi się chad to może być nawet bez prawka i będą się bawić o ile on będzie chcieć zabawy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT do komentarza jest dużo singielek bo jest dużo chłopców, którzy nie chcą brać odpowiedzialności. xD Czytaj dawała d--y i robiła za materac dla chadów fuckboyów, którzy nie chcieli z nią związku tylko podupczyli
Moja ex miała kiedyś takiego typa xd dwa lata z nim była. Nie pracował, siedział u niej, jadl co mu zrobiła. A nawet woziła
@Arivederczi: Prawko nie jest dane raz na całe życie. Pełno jest takich nabuzowanych co potracili prawko, ale zazwyczaj i tak prowadzą, nawet mimo zakazu sądowego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@m_ney: Szacun dla Ciebie, tez kazalbym jej spier...lać po takim tekście
@m_ney: Jakiś koleś nagrał o takim zachowaniu podcast. Czyli najpierw karuzela chadów, dla których się poniża, gotuje, pożycza pieniądze itd. A po 30: "już nie dam się wykorzystywać" i nagle
@WaltherW: nawet nie zdajesz sobie sprawy ile tysiecy taka witaminka ma na wyciagniecie reki grinderow redpillakow co maksowali silownie i zarobki do tego 35 roku zycia
One po trzydziestce robią się brzydkie. I to nawet nie brzydkie w sensie urody, bo jako siebie dba to jakaś tam mała zmarszczka mi nie przeszkadza. One są brzydkie wewnętrznie, pełne urazy, poczucia zmarnowanego czasu. Głowy napełnione bzdurami że teraz ona będzie asertywna i to ty masz się starać. Tu musisz. Nie potrafię znieść takich dziewczyn.
Mam nawet taki prywatny filtr na tinderze że jak babka
@git_commit: ale ja nie cope-uje, że taka 35-tka nie ma chętnych. Wystarczy, że założy tindera i może przebierać. Jedyne co, to nie w chadach i stąd się biorą te frustracje i wymagania, a te chłopy wręcz na głowie stają i jebią po 300h w miesiącu
No i teraz w mojej sytuacji gdzie mam dobrą pracę i zarobki ale z powodu natury i charakteru mojej pracy musiałbym przewrócić swoje życie do góry nogami tylko po to żeby Jadzia z paruszewa dała mi 300% wymagań i 30% tego co dawała jakiemuś bezrobotnemu bambrowi.
Niestety ale skórka nie warta wyprawki
@m_ney: sorry, Bro, ale jakbyś był chadem, to nagle nie byłoby żali o poświęceniu i stracie, a odpowiedziałaby: "hihi, ja też <3" i proponowała termin spotkania ( ͡
@m_ney: mowily co dokladnie przez to rozumieja?