Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: Ona nie szuka tam nikogo do zabawy.
O ile trafi się chad to może być nawet bez prawka i będą się bawić o ile on będzie chcieć zabawy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT do komentarza jest dużo singielek bo jest dużo chłopców, którzy nie chcą brać odpowiedzialności. xD Czytaj dawała d--y i robiła za materac dla chadów fuckboyów, którzy nie chcieli z nią związku tylko podupczyli
  • Odpowiedz
@Wutelgi: przeciez gosciu na zdjeciu kipi testosteronem. Nie znam takiego co by prawka nie mial. Prawka nie maja tylko strachliwe przegrywy - czyli baba dobrze wykminia. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@jagoslau:

... po czym trafi taka na przystojniaka i nagle magicznie okazuje się że brak prawa jazdy nie ma najmniejszego znaczenia, że to zupełnie w porządku gdy kobieta wozi wszędzie mężczyznę, a w sumie to nawet mogłaby się do rikszy zaprząc i go po mieście targać.

Moja ex miała kiedyś takiego typa xd dwa lata z nim była. Nie pracował, siedział u niej, jadl co mu zrobiła. A nawet woziła
  • Odpowiedz
  • 10
@WaltherW: bo taka jest prawda. Jak jesteś na pewnym poziomie atrakcyjności to nic nie musisz. Nie musisz podrywać bo dziewczyny same się kręcą. Nie musisz kombinować jak tu bzyknąć dziewczynę bo jak ona chce to sama zaaranżuje sytuację tak żeby się r----ć. Utrzyma cię bez słowa. Marudzi ze nie pracujesz? Tylko wspomnij że chcesz założyć biznes ale potrzebujesz 75 tys złotych. Ona je pożyczy od znajomych, rodziny, zakredytuje się dla
  • Odpowiedz
  • 2
@1-1-1-1: aha ona ma samochod i prawo jazdy i z jakiegoś powodu nie brdzie mogła prowadzić więc bedzie musiała jechać autobusem w którym ludzie będą kichali na jej dziecko No litości co za bzdury ta baba pisze Ze niby jakiego powodu nie mogła by prowadzić 😂 wiec wsiadła by do autobusu K---a zero logiki w tym tekście Ona nie ma ani prawka ani auta.
  • Odpowiedz
przeciez gosciu na zdjeciu kipi testosteronem. Nie znam takiego co by prawka nie mial.

@Arivederczi: Prawko nie jest dane raz na całe życie. Pełno jest takich nabuzowanych co potracili prawko, ale zazwyczaj i tak prowadzą, nawet mimo zakazu sądowego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
ale nie potrafiłem zdzierżyc mam być domyślnie karany za to że poprzedni chłop ja źle potraktował xd

@m_ney: Szacun dla Ciebie, tez kazalbym jej spier...lać po takim tekście
  • Odpowiedz
I spotykasz taką a ona ci stawia granice i wymagania. Mi jedna kiedyś wypaliła nagle żebym sobie wybił z głowy ze kiedykolwiek coś mi ugotuje bo dla swojego poprzedniego chłopaka to robiła trzy posiłki dziennie a on tak ją potraktował.

@m_ney: Jakiś koleś nagrał o takim zachowaniu podcast. Czyli najpierw karuzela chadów, dla których się poniża, gotuje, pożycza pieniądze itd. A po 30: "już nie dam się wykorzystywać" i nagle
  • Odpowiedz
Czyli w skrócie: dostajesz polkę z przebiegiem starego passata, zapuszczoną, która nie chce gotować, golić nóg ani się starać, a ty masz zarabiać 20k, chodzić na siłkę i fundować witamince wizyty w restauracji i wakacje. Great deal xD

@WaltherW: nawet nie zdajesz sobie sprawy ile tysiecy taka witaminka ma na wyciagniecie reki grinderow redpillakow co maksowali silownie i zarobki do tego 35 roku zycia
  • Odpowiedz
  • 9
@WaltherW: tak dokładnie jest

One po trzydziestce robią się brzydkie. I to nawet nie brzydkie w sensie urody, bo jako siebie dba to jakaś tam mała zmarszczka mi nie przeszkadza. One są brzydkie wewnętrznie, pełne urazy, poczucia zmarnowanego czasu. Głowy napełnione bzdurami że teraz ona będzie asertywna i to ty masz się starać. Tu musisz. Nie potrafię znieść takich dziewczyn.

Mam nawet taki prywatny filtr na tinderze że jak babka
  • Odpowiedz
nawet nie zdajesz sobie sprawy ile tysiecy taka witaminka ma na wyciagniecie reki grinderow redpillakow co maksowali silownie i zarobki do tego 35 roku zycia

@git_commit: ale ja nie cope-uje, że taka 35-tka nie ma chętnych. Wystarczy, że założy tindera i może przebierać. Jedyne co, to nie w chadach i stąd się biorą te frustracje i wymagania, a te chłopy wręcz na głowie stają i jebią po 300h w miesiącu
  • Odpowiedz
  • 3
@WaltherW:

No i teraz w mojej sytuacji gdzie mam dobrą pracę i zarobki ale z powodu natury i charakteru mojej pracy musiałbym przewrócić swoje życie do góry nogami tylko po to żeby Jadzia z paruszewa dała mi 300% wymagań i 30% tego co dawała jakiemuś bezrobotnemu bambrowi.

Niestety ale skórka nie warta wyprawki
  • Odpowiedz
"że kobiety u której odnajdę prawdziwa miłość i stracę kompletnie dla niej głowę". I co ciekawe one wtedy odpowiadają w gatunku że z bezgranicznej miłości już się wyleczyły, za dużo poświęciły i za dużo straciły a teraz chcą związku na ich zasadach.

@m_ney: sorry, Bro, ale jakbyś był chadem, to nagle nie byłoby żali o poświęceniu i stracie, a odpowiedziałaby: "hihi, ja też <3" i proponowała termin spotkania ( ͡
  • Odpowiedz