Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: Ciekawe, kto ją będzie woził, jak zostanie sama z gówniakiem, najlepiej chocapickiem. XD
A nie czekaj, w tym kukoldystanie pewnie kolejka simpów w myślach krzyczy "ja, ja" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@1-1-1-1:

... po czym trafi taka na przystojniaka i nagle magicznie okazuje się że brak prawa jazdy nie ma najmniejszego znaczenia, że to zupełnie w porządku gdy kobieta wozi wszędzie mężczyznę, a w sumie to nawet mogłaby się do rikszy zaprząc i go po mieście targać.

Dawno już przestałem brać na poważnie to, co randomowe kobiety pitolą na temat związków.
  • Odpowiedz
@jagoslau:

Dawno już przestałem brać na poważnie to, co randomowe kobiety pitolą na temat związków.

Słuchanie tego jest jak słuchanie ryb jak je złowić ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 chociaz w sumie fakt faktem chlop bez prawka to mi sie trochę z ciamajda kojarzy. Jak patrzę na znajomych którzy jezdza wszędzie autobusem i pociągiem to stawiam ich niżej niz pełnoprawnych mężczyzn z prawem jazdy i autem XD sam nie znoszę zbiorkomow i korzystam z nich tylko i wyłącznie gdy juz naprawdę musze
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: mam prawko już 13 lat, samochód też posiadam, ale jakbym usłyszał coś takiego na randce to bym pokazał drzwi xD tym bardziej, że te teorie nijak mają się do rzeczywistości, bo znam gościa, który w lokalnym środowisku jest "kimś", a prawka nie ma, natomiast wszędzie wozi go... żona :D Tak, żona z którą ma dwójkę dzieci. Poza tym, mimo posiadania samochodu to jednak, gdy jadę do większego miasta na
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: W dobie dwóch PKSów na dobę na wioskach życie bez auta w większości Polski nie licząc dużych miast to jest tragedia posejdona. W mieście to jak ktoś nie ma auta to sobie weźmie taryfę albo uberka a na wsi to jest niemożliwe a jak możliwe to jeden przejazd kosztuje tyle że masakra.
  • Odpowiedz
W mieście to jak ktoś nie ma auta to sobie weźmie taryfę albo uberka a na wsi to jest niemożliwe a jak możliwe to jeden przejazd kosztuje tyle że masakra.

@MarianoaItaliano: to prawda, tyle że takie wysrywy jak zapodał OP, to piszą właśnie te silne niezależne z wielkich miast ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
  • Odpowiedz
@Wutelgi: To 3/4 populacji Londynu, Berlina czy Paryża to muszą być same przegrywy, bo tam nawet przy luksusowych apartmentach rzadko kiedy jest miejsce parkingowe - zresztą w takim Londynie to autem jeżdżą tylko ci co muszą ze sobą jakieś narzędzia wozić czy coś, bo w godzinach szczytu 2 kilometry jedziesz godzinę a metrem kilka minut.
  • Odpowiedz