Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Prywatnie nie jest zbyt lotny, a politykiem też jest dość nieudolnym. Do sejmu wchodzi tylko i wyłącznie dlatego, że starzy koledzy litują się nad niezbyt rozgarniętym Konradkiem, starym przydupasem Korwina i dają mu dobre miejsce na liście. Biedak poza polityką nie poradziłby sobie nawet na kasie w biedronce, bo czytnik kodów kreskowych go intelektualnie przerasta. Pewnie do kolejnej kadencji też wejdzie, skoro Konfa ma takie poparcie i musi kimś wypełnić listy. Szkoda tylko, że ktoś tak intelektualnie ociężały znów zostanie jedną z 460 osób decydujących o losach kraju. Bardziej odnalazłby się przy wypasaniu krów, choć to już raczej zanikający zawód.
#polityka #bekazkonfederacji #berkowicz
źródło: KonradBerkowicz2018_portrait
Pobierza tak wychodzi z najnowszego sondażu
jemu nawet imię nie pasuje kompletnie nic poza tym że nic nie wnosi do sejmu żeby chociaż umiał trollować ale uznał że lepiej poudawać przed elektorat.
Jestem święcie przekonany że po prostu kłamie ze miał sluchawki i zapomniał zapłacić cokolwiek powie nigdy nie powie prawdę i wiem doskonale dlaczego.
Tak jak np w Solidarnej Polsce poseł Jaki ma bardziej zwracac sie do lepiej wykształconego elektoratu, a taki Gosek czy Matecki - do debili
W PiSie Janusz
O empatii to nie ma nawet co mówić Mentzen zjada Bekowicza, Sośnierza i Wiplera na śniadanie zgniata swoimi wielkimi cycorami xD Dziwne że taki populista jak Mentzen jest bardziej ludzki niż koledzy stawiający ideały narodowe ponad cokolwiek. Sośnierz
Tak, w przestrzeni publicznej latala nawet fraza - dekucing xD
Mentzen pomimo bycia przerośniętym ministrantem jest najinteligentniejszym z Konfy co po pierwsze nie jest problemem a po drugie jako chyba jedyny potrafił przyznać się do błędów
@Skorvez_957_: jakim?
U Atora bełkocze jeszcze bardziej ok 37 minuty i to jeden uj a elektorat jara się LGBT+ i cięciami wydatków a jak co do czego żyjemy w demokracji i czemu mamy nie korzystać xD