Wpis z mikrobloga

Są politycy, którzy tylko udają głupich, żeby przypodobać się elektoratowi. No i jest Berkowicz, który autentycznie jest głupi. A świadczy o tym chociażby to, że kiedyś miał najlepszą pozycję, by przyjąć pałeczkę po Korwinie i zostać liderem tego ruchu politycznego. Ale dał się ograć wszystkim kolegom i dziś jest politykiem z 3 rzędu, który nie ma nic do powiedzenia w partii. W akcie desperacji tworzy durne tweety, błagając wyborców by pamiętali o jego istnieniu. Rzuca kontrowersyjne wypowiedzi, które w jego mniemaniu są błyskotliwe prowokują do myślenia, a w rzeczywistości są tak głupie, że aż mózg boli.

Prywatnie nie jest zbyt lotny, a politykiem też jest dość nieudolnym. Do sejmu wchodzi tylko i wyłącznie dlatego, że starzy koledzy litują się nad niezbyt rozgarniętym Konradkiem, starym przydupasem Korwina i dają mu dobre miejsce na liście. Biedak poza polityką nie poradziłby sobie nawet na kasie w biedronce, bo czytnik kodów kreskowych go intelektualnie przerasta. Pewnie do kolejnej kadencji też wejdzie, skoro Konfa ma takie poparcie i musi kimś wypełnić listy. Szkoda tylko, że ktoś tak intelektualnie ociężały znów zostanie jedną z 460 osób decydujących o losach kraju. Bardziej odnalazłby się przy wypasaniu krów, choć to już raczej zanikający zawód.

#polityka #bekazkonfederacji #berkowicz
lewoprawo - Są politycy, którzy tylko udają głupich, żeby przypodobać się elektoratow...

źródło: KonradBerkowicz2018_portrait

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lewoprawo: to teraz pomyśl kto wejdzie do sejmu jak konfederacja będzie miała 62 posłów a braun 36 xD

a tak wychodzi z najnowszego sondażu
  • Odpowiedz
@lewoprawo: on nie jest głupi tylko wyrachowany i pozbawiony skrupułów złodziejem zdradził się u Atora jednym zdaniem na pewno ma więcej szarych komórek niż Bosaczek, Winnicki czy reszta ekipy ale dlatego że oni nie udają katoli. Bekowicz udaje narodowca bo to mu się opłaca nie udaje swoich zaburzeń ponieważ dobrze wie że z-----ł patelnie jemu nie jest wstyd że zrobił coś złego ale dla takich osobników liczą się zyski i
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: nie jest głupi jest wyrachowany był film jak u Ator zapomniał się i powiedział prawdę co myśli o wyborcach
jemu nawet imię nie pasuje kompletnie nic poza tym że nic nie wnosi do sejmu żeby chociaż umiał trollować ale uznał że lepiej poudawać przed elektorat.
Jestem święcie przekonany że po prostu kłamie ze miał sluchawki i zapomniał zapłacić cokolwiek powie nigdy nie powie prawdę i wiem doskonale dlaczego.
  • Odpowiedz
@lewoprawo: każda partia rozdziela miedzy swoich polityków zajmowanie sie okreslonymi warstwami ich elektoratu

Tak jak np w Solidarnej Polsce poseł Jaki ma bardziej zwracac sie do lepiej wykształconego elektoratu, a taki Gosek czy Matecki - do debili

W PiSie Janusz
  • Odpowiedz
  • 2
@lewoprawo: Ja mu jestem dozgonnie wdzięczny za to że zohydził mi myśl kucowską, on i ten brudas co trzyma śmieci na klatce schodowej. A byłem mocno po tamtej stronie jako młody przygłup, tylko fakt że takie nic bryluje w prawackich kręgach zapaliło mi czerwoną lampkę.
  • Odpowiedz
@Returned: u Atorze i z patelnią pokazał że jest świadomy i wyrachowany za co powinien być jechany a znając życie +4 lata w sejmie dzięki głosom typków jakich uważa za mniej zorientowanych.
O empatii to nie ma nawet co mówić Mentzen zjada Bekowicza, Sośnierza i Wiplera na śniadanie zgniata swoimi wielkimi cycorami xD Dziwne że taki populista jak Mentzen jest bardziej ludzki niż koledzy stawiający ideały narodowe ponad cokolwiek. Sośnierz
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_ jest wyrachowany, ale to nie wyklucza tego, że jest zupełnie głupi. On nawet na odcinkach Mentzena, gdzie go czasami złapała kamera, zachowuje się jak totalny debil. Mądry człowiek nie w-------a kebaba z śmietnika
  • Odpowiedz
@lewoprawo: tak się wygląda i zachowuje kiedy nie wyrosłeś z pierwszego kucostwa.
Tak, w przestrzeni publicznej latala nawet fraza - dekucing xD

• Odpowiedz
@Zenek_: degenerat nic więcej zresztą Kononowicz był psychopatą także ten ludzie myślą że psychopata oznacza geniusza zła a to po prostu taki typ co przynosi nieszczęście innym. Ot, ma tyle intelektu by wiedzieć że wyborcy to debile i można ich zajechać przez całą kadencję.
Mentzen pomimo bycia przerośniętym ministrantem jest najinteligentniejszym z Konfy co po pierwsze nie jest problemem a po drugie jako chyba jedyny potrafił przyznać się do błędów
  • Odpowiedz
@Drogomir: ludzie mniej zorientowani, nie mogę znałeś mirrora nawet Ator na to zwrócił uwagę a linków nie wstawiam nie nabijam drugiemu leniuszkowi
U Atora bełkocze jeszcze bardziej ok 37 minuty i to jeden uj a elektorat jara się LGBT+ i cięciami wydatków a jak co do czego żyjemy w demokracji i czemu mamy nie korzystać xD
  • Odpowiedz