Wpis z mikrobloga

#kikiswiat Nasz Jesu jest mistrzem Ekonomi Zamiast cała familie zabrać i z nimi za 9-10 tyś jechać to bierze po kolei dziaci i wyjdzie go to 12 -13 tyś no chyba że wykombinował że będzie 3x7 21 dni tylko on na wakacjach hm.......
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radoslaw_nowy_sacz: A to czasem nie ta fasolka miała ostatnio urodziny? Może to w ramach prezentu. Dorobił się na mangotv to leci, to taki przerywnik od reklam jak ostatnio co leciał do egiptu żeby widzowie nie narzekali że ciągle reklamy, w międzyczasie łojciec budy dla psów zrobi. Mi się wydaje że tej fajtłapie nie chce się pracować fizycznie więc zleca wszystko ojcu a sam lata na wakacje i nagrywa zabawki
  • Odpowiedz
@radoslaw_nowy_sacz: przecież Jesusowi o to chodzi.... z trójka fasolek trzeba by się było użeraća tak weźmie trójkę po kolei on bedzie miał 3 tygodnie spokoju od siedliska i bachorów ...potem urlopem się zmeczy i znowu pojedzie na wakacje
  • Odpowiedz
@dudowizna: powiem Ci, już bez żartowania z Jasia, że byłem w szoku. Jedno dziecko wyróżnione i zabiera je na wakacje…przecież to oczywiste, że pozostałej dwójce jest przykro, napewno będą miały żal do ojca bo nawet jeśli to sponsorowany wyjazd to tak sie poprostu nie robi. Już widzę jak leci z każdym dzieckiem osobno, jasne, gada głupoty jak zawsze. Straciłem do niego resztki szacunku. Mi by serce nie pozwoliło zabrać jedno
  • Odpowiedz