Na bahu w zakładach specjalnych jest ilość zmian i w przypadku zakładu over 4,5 kurs jest w granicach 1,3-1,4. Czy mi sie wydaje, czy tez takie zaklady wchodzą prawie zawsze? Bo czy sie wygrywa czy sie przegrywa to wykorzystuje się zwykle komplet zmian. Jak często trener nie wykorzystuje kompletu zmian?
@Rzepczak: nie takie łatwe to jest. Zazwyczaj zmiany idą gdy któraś drużyna znacząco przegrywa. Rzadko też zmienia się wygrywający team - chyba, że wygrywa się dużą różnicą bramek i wynik jest pewny, to wtedy można dać pograć jakiemuś młodzikowi. Trenerzy też często zostawiają sobie jedną zmianę w razie "W". Te kursy to wcale nie takie pewniaki.
@Rzepczak: na ms raczej zawsze sie po te 3 zmiany robi, ew po 2 zeby miec ta jedna w zapasie w razie kontuzji. i tu jest haczyk, linia na 3,5 to pewniak na 100%, na 4,5 juz to ryzyko jest, ale to dalej dosc pewny zaklad
@Mowa__Nienawisci: uważam że na takich zakładach jest większa szansa na zwycięstwo niż na wybraniu konkretnego zwycięzcy. Dlatego napisałem że takie zakłady wchodzą prawie zawsze
@Rzepczak: gdyby tak bylo to by zaklady mialy kursy 1.1 i nizsze. Ludzie przestancie sie nad takimi glpotami zastanawiac bo bukmacherzy maja wszystko policzone statystycznie.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Na bahu w zakładach specjalnych jest ilość zmian i w przypadku zakładu over 4,5 kurs jest w granicach 1,3-1,4. Czy mi sie wydaje, czy tez takie zaklady wchodzą prawie zawsze? Bo czy sie wygrywa czy sie przegrywa to wykorzystuje się zwykle komplet zmian. Jak często trener nie wykorzystuje kompletu zmian?
#bukmacherka