Czyli to jak wygląda związek jest sprawą w 100% losową i nie zależy od Ciebie w tym związku? Ok przegryw xDDDDDDD
@H_Moody: z perspektywy chłopa śluby nie mają sensu bo 40% kończy się rozwodem a 70%+ tych rozwodów jest z chęci baby, Do tego chłop jest w 80% bogatszy od baby więc straci większość majątku jak ma dzieci.
Pokaż mi firmę która ma 40%+ szansy na bankructwo i jak jej
Porównujesz rzeczy nieporównywalne - wybór całkowicie losowy oraz sytuacje na którą masz bardzo duży wpływ.
@H_Moody: w jaki sposób zabronisz komuś wsiąść rozwód? Nawet mądrzy ludzie na całym świecie zachodnim nie znane lub sposobu żeby te % zmniejszyć, Zakazesz rozwodów?
@mindy-moo: Skoro masz dom kupiony przed poznaniem baby i np splacony w polowie to nic jej nie musisz oddawac. Bo w ksiegach wieczystych ona nie widnieje, A przy wpisywaniu dopisywaniu do ksieg wieczystych jest wymagane zeby byl swiadek nie z rodziny,bliskich potwierdzil ze sprzedaz domu jest bez przymusu, bez naciskow.
@adamsowaanon: to weź ślub z facetem, mają mniejszy procent rozwodów. Albo moze nie żeń się z ułomem albo małym dzieckiem i wtedy będziesz w stanie określić jak się może zachowywać
@mindy-moo Pytam serio, możesz podać jakikolwiek dowód na to wynikający z prawa? GPT mówi, że oprócz alimentów i kosztów ciąży i porodu nie można niczego wydębić.
Matka dziecka nie staje się rodziną w świetle prawa, jeśli nie ma małżeństwa. Ojcostwo NIE powoduje powstania:
to weź ślub z facetem, mają mniejszy procent rozwodów. Albo moze nie żeń się z ułomem albo małym dzieckiem i wtedy będziesz w stanie określić jak się może zachowywać
@suluf: Ale ja jestem hetero to raz, a dwa skoro uklad jest bardzo ryzykowny 40%+ na porazke to po co to tykac? Lepiej zyc w konkubinacie jak CHAD. Nie ja stworzylem nieludzkie prawo wiec nie biore w nim udzialu.
źródło: b596dd9ba0870df1cbb0e2101892a4e9950ebd8b8bb33589ed4983ed078ab448
Pobierz@adamsowaanon: Czyli to jak wygląda związek jest sprawą w 100% losową i nie zależy od Ciebie w tym związku? Ok przegryw xDDDDDDD
@H_Moody: z perspektywy chłopa śluby nie mają sensu bo 40% kończy się rozwodem a 70%+ tych rozwodów jest z chęci baby,
Do tego chłop jest w 80% bogatszy od baby więc straci większość majątku jak ma dzieci.
Pokaż mi firmę która ma 40%+ szansy na bankructwo i jak jej
Pokaż mi sposób określania szans na bankructwo firmy.
@H_Moody: w jaki sposób zabronisz komuś wsiąść rozwód?
Nawet mądrzy ludzie na całym świecie zachodnim nie znane lub sposobu żeby te % zmniejszyć,
Zakazesz rozwodów?
@JanTrajbal2: jak widać po statystykach rozwodów i ciastek cyjanku wychodzi na to że 40% losuje babę, i w 70%ma potem problem
Bo w ksiegach wieczystych ona nie widnieje,
A przy wpisywaniu dopisywaniu do ksieg wieczystych jest wymagane zeby byl swiadek nie z rodziny,bliskich potwierdzil ze sprzedaz domu jest bez przymusu, bez naciskow.
Matka dziecka nie staje się rodziną w świetle prawa, jeśli nie ma małżeństwa.
Ojcostwo NIE powoduje powstania:
wspólności
@suluf: Ale ja jestem hetero to raz, a dwa skoro uklad jest bardzo ryzykowny 40%+ na porazke to po co to tykac? Lepiej zyc w konkubinacie jak CHAD.
Nie ja stworzylem nieludzkie prawo wiec nie biore w nim udzialu.
Komentarz usunięty przez autora