Do NITROSZCZURA Gadałeś wczoraj z sumem. Cały czas mu przytakiwałeś: dlaczego nie zapytałeś o następujące rzeczy: Skąd i jak pojawił się film Sławka na jego kanale Skąd wziął się film szefita? Skąd ogólnie pojawiały się inne materiały na jego kanale? Dlaczego nie wytknąłeś mu licznych fejkow które wrzucał? Dlaczego oskarżał brata i Ola że stracił pracę a juz dawno nie posiadał uprawnień ? Wsw to marionetka a nie kolega. A ty pokazałeś go w takim świetle że jest niby mega rzetelny. Słabe to Nitroszczurze #kononowicz #patostreamy
@ZygmuntX19: przecież to jest taki sam typ jak jego owsiki (minia so, git jaktorowski). Tak samo nietypowy i dziwny jak mleczna ekipa i ekipa sumika. Powiela sławkową narrację.
@ZygmuntX19: Jemu trzeba cofac suby bo gosc ewidentnie taka chorągiewa jak błaznej i jeszcze Olowi współpraca z tym typem wyjdzie bokiem. Każdemu by chcial smietane zlizywac. Ja cofnąłem suba jak zaczął dawać atencje błaznejowi z jego pseudo wywiadami.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Gadałeś wczoraj z sumem. Cały czas mu przytakiwałeś: dlaczego nie zapytałeś o następujące rzeczy:
Skąd i jak pojawił się film Sławka na jego kanale
Skąd wziął się film szefita?
Skąd ogólnie pojawiały się inne materiały na jego kanale?
Dlaczego nie wytknąłeś mu licznych fejkow które wrzucał?
Dlaczego oskarżał brata i Ola że stracił pracę a juz dawno nie posiadał uprawnień ?
Wsw to marionetka a nie kolega. A ty pokazałeś go w takim świetle że jest niby mega rzetelny.
Słabe to Nitroszczurze
#kononowicz #patostreamy