Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Wkurza mnie ciągle ten podział, ciągle to podkreślanie KOBIETY, MĘŻCZYZNI. Nie można wspierać kogoś po prostu jako człowieka a nie dlatego ze jest którąś z tych płci. Tak samo z jakimiś wątami, jeśli ktoś spartaczył to przyczyny mogą byc inne niż płeć
@Returned: osoby absolutnie najbardziej uprzywilejowane w całym społeczeństwie (może kobiety) tworzą kółeczka wzajemnego upewnienia się jak bardzo są dyskryminowane i prześladowane i co można zrobić, żeby kobiety były jeszcze bardziej uprzywilejowane, bo za mało są.
Po prostu rzygać się chce od ich hipokryzji, bezczelności, egocentryzmu
@wujekstaszy: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000052272
Pobierzźródło: comment_1623188683fgBvYZSHcjYMtlJ87IwShz
Pobierz