Wpis z mikrobloga

✨️ Jak skutecznie pozbyć się zioła i akcesoriów?
Yo, chciałbym się coś was doradzić. Mam sporo zioła ale chciałbym się pozbyć wszystkiego raz na zawsze żeby definitywnie skończyć z odpalaniem tego i marnowania czasu. Jednak długofalowo więcej to szkód przynosi i lepiej żyć na trzeźwo. Mam też jakieś dodatkowe graty typu bonga, waporyzator itp. - wszystkiego chce się pozbyć żeby nie kusiło. Myślicie, że po prostu to wszystko spłukać gdzieś w kiblu a resztę wyrzucić? Samo zioło to trochę medycznej i jeszcze sporo z innego źródła.

#m-------a #420 #medycznamarihuana

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Zawiń w czarny worek na śmieci i wywal do kosza pod jakimś blokiem.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przerob sobie na ciasta i zamroz na kiedyś. Minie trochę czasu i ogarniesz ze to nie zioło. To wszystko jest w nas. Jak zamulasz po jaraniu to na początku odstawienia będziesz mial pełno energii i mysli ze teraz wszystko będzie inaczej ale po paru tygodniach wszystko wróci do normy i to co wychodziło po zjaraniu wróci na trzeźwo.Trzeva sie za siebie wziąć i wtedy u----i nie grają takiej roli
  • Odpowiedz
Jak skutecznie pozbyć się zioła i akcesoriów?

@mirko_anonim: Skąd wiesz, że to w ogóle jest zioło. Idź do najbliższej jednostki policji i niech Ci sprawdzą ()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: żeby sprzedać to zbyt duże ryzyko dla obu stron (dla ciebie że trafisz na pana funkcjonariusza i dla kupującego że sprzedasz mu C-D lub inne badziewie).
Jak oddajesz za 0 zł to ja wezmę do utylizacji, ale tu wciąż ryzyko dla ciebie bo nie wiesz czy nie jestem panem funkcjonariuszem.
Lepiej więc w---------ć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zakop gdzies na działce. Uwierz mi podziękujesz sobie np za rok jak ci sie zachce skopcic gibsztyla. Pozatym psychicznie masz zabezpieczenie, jakbyś sie źle czuł po odstawieniu. Zawsze wiesz, że w razie czego masz to pod ziemią.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Dogecoin no nie, nie zależy mi na pieniądzach (aż tyle tego nie mam żeby ryzykować, może z 30 gramów łącznie) a na pozbyciu się - ale przyznam, że trochę szkoda całkiem wyrzucać i najlepiej oddałbym komuś za free kto może tego potrzebować (bo np. i tak kupuje regularnie).

Może spróbowałbym właśnie z #rozdajo przy jakimś dobrym zabezpieczeniu paczki, tylko nie wiem czy to w
  • Odpowiedz