Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Yo, chciałbym się coś was doradzić. Mam sporo zioła ale chciałbym się pozbyć wszystkiego raz na zawsze żeby definitywnie skończyć z odpalaniem tego i marnowania czasu. Jednak długofalowo więcej to szkód przynosi i lepiej żyć na trzeźwo. Mam też jakieś dodatkowe graty typu bonga, waporyzator itp. - wszystkiego chce się pozbyć żeby nie kusiło. Myślicie, że po prostu to wszystko spłukać gdzieś w kiblu a resztę wyrzucić? Samo zioło to trochę medycznej i jeszcze sporo z innego źródła.
#m-------a #420 #medycznamarihuana
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Zawiń w czarny worek na śmieci i wywal do kosza pod jakimś blokiem.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Skąd wiesz, że to w ogóle jest zioło. Idź do najbliższej jednostki policji i niech Ci sprawdzą (。◕‿‿◕。)
Jak oddajesz za 0 zł to ja wezmę do utylizacji, ale tu wciąż ryzyko dla ciebie bo nie wiesz czy nie jestem panem funkcjonariuszem.
Lepiej więc w---------ć.
Może spróbowałbym właśnie z #rozdajo przy jakimś dobrym zabezpieczeniu paczki, tylko nie wiem czy to w