Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#ukraina #wojna #rosja #ruskapropaganda #polityka #elonmusk #polskieonuce #bekazpisu #bekazkonfederacji
źródło: IMG-20251124-WA0009
PobierzTak samo bedzie z tymi lokalizacjami.
Co nie zmienia faktu, że naprawdę trzeba mieć g---o we łbie, żeby nawet VPN nie odpalać jak się takie konta prowadzi.
@uszyk90: szybko??????????
źródło: trump-musk-2024-10-05
PobierzPrawicowe multikonta zwołujące się przez discord i wykopujące skryptami / botami - zostały na wykopie odkryte z 10 lat temu.
Białek nagrodzil ich tygodniowym banem i wrócili do procederu.
Czy Białek to po prostu popiera? inaczej ciężko wytłumaczyć brak działań
@rolnik_wykopowy: xDDDD oj, żebyś się nie zdziwił, jakby wyszło, że neuropa to byłaby jedyna prawdziwie polska grupa tutaj.
Skąd w ogóle to połączenie neuropy z rosja? Gardzimy rosją tak samo, jak polskimi patriotami z Białorusi, Indii, czy rzeczonej rosji.
Ja jestem tylko ciekaw skąd są konfiarskie i pisowskie konta, ale w głębi duszy wszyscy to wiemy, że rosji i państw podległych.