Lepiej być przegrywem i nigdy dziewczyny nie mieć niż mieć nawet żonę która potem chce rozwodu, zabiera połowe majątku i dostaje dzieci pod opiekę. Potem trzeba płacić tylko alimenty i oglądać jak przez szybe jak jakiś inny chłop wychowuje twoje dzieci xD To dopiero jest przegryw xD Taki nornik potem jeszcze gada że mu małżeństwo nie wyszło bo się nie starał albo żona potrzebowała przestrzeni xD
Potem trzeba płacić tylko alimenty i oglądać jak przez szybe jak jakiś inny chłop wychowuje twoje dzieci xD
@KonserwatywnyMocny: hmm ja patrząc na znajomych to bym powiedział że bardziej przegryw to jak wychowujesz nieswoje dziecko w sytuacji że drugi rodzic jest ciągle obok tylko nie mieszka z dzieckiem.
@KonserwatywnyMocny: no ale odpowiadając na post miałem zone, mam 2 dzieci, poszła do innego płace alimenty, 45% mojej niskiej pensji a oni sobie żyją jak pączki czy jestem przegrywem? nie bo poruchałem i to było 13 najlszych lat mojego życia, ale teraz płace od tego wysokie odsetki czasami sie zastanawiałem, czy faktycznie ten fajny czas jest wart takiej ceny, czy nie wolałbym być zawsze sam
To dopiero jest przegryw xD
Taki nornik potem jeszcze gada że mu małżeństwo nie wyszło bo się nie starał albo żona potrzebowała przestrzeni xD
Przegryw>samotna matka/ojciec alimenciarz xD
#przegryw
@Lento_morte wiem ale x100 razy wolę być przegrywem niż być zmuszonym tyrać na kredyt i alimenty xD
@KonserwatywnyMocny: hmm ja patrząc na znajomych to bym powiedział że bardziej przegryw to jak wychowujesz nieswoje dziecko w sytuacji że drugi rodzic jest ciągle obok tylko nie mieszka z dzieckiem.
źródło: image
Pobierzmiałem zone, mam 2 dzieci, poszła do innego
płace alimenty, 45% mojej niskiej pensji a oni sobie żyją jak pączki
czy jestem przegrywem? nie bo poruchałem i to było 13 najlszych lat mojego życia, ale teraz płace od tego wysokie odsetki
czasami sie zastanawiałem, czy faktycznie ten fajny czas jest wart takiej ceny, czy nie wolałbym być zawsze sam
@DzikiJelonek: no to lvl up, dodaj skill pointy, grinduj hajs i wiele innych